אפשר טלפון?דר שיפר אלוף בילדים סרבנים
מקבל ברבי טרפון בבני ברק
אפשר טלפון?דר שיפר אלוף בילדים סרבנים
מקבל ברבי טרפון בבני ברק
את המרפאה של דוקטור פאדי.אנחנו מאזור ירושלים אבל מוכנה לסוע....
יש עוד אופציות?
תגידו שזה לילד סרבן ואתם רוצים דווקא את האבאאפשר טלפון?
יש את ד"ר נאדר ברמות עובד עם מאוחדת וכללית.
הוא מקבל רק סרבנים, ואין כמעט תורים.
הוא ערבי, ו99% מהצוות שלו ערבים זה מעצבן, אבל אין מה לומר הוא אלוף עם ילדים
לא מסכימה איתך.הוא ערבי בכל ההתנהגות שלו
באמת גומר טיפולים מורכבים תוך 20 דקות, אבל ההרגשה אצלו נוראית
ולא יודעת אם הילדים נדבקים אצלו למיטה בגלל הגישה שלו לילדים (לא זיהיתי אצלו כזה דבר) או שהוא פשוט מפחיד
רוב הרופאים במרפאות שלו מצויינים גם לקטנים וגם לגדולים, וגם השאר טובים מאוד (מנסיון עשיר בשתי המרפאות שלו).לא הבנתי את ההמלצה על ד"ר פאדי.
לא מסכימה איתך.
הילדים שלי מוודאים היטב היטב שהם הולכים אך ורק לדר' נאדר, והילדים שלי קשים, הוא טיפל לי אפילו בתינוק בן שנה וחצי.
אני כן מסכימה איתך בקטע של ניהול המרפאה, הוא קפדן מאד, הוא שומר עליה מאד. ואני לא מקנאה בעובדות שלו, אבל כרופא לילדים הוא מומלץ מאד. עוד לפני שהוא פתח את המרפאה קיבלתי עליו המלצות חמות כרופא בכללית סמייל.
גם ממליצה מאודתגידו שזה לילד סרבן ואתם רוצים דווקא את האבא
(עובדים שם אבא + בן)
03-6188229
טיפלתי אצלו כמה פע', בד"כ הצליח כי באמת זריז וכו'.לא מסכימה איתך.
הילדים שלי מוודאים היטב היטב שהם הולכים אך ורק לדר' נאדר, והילדים שלי קשים, הוא טיפל לי אפילו בתינוק בן שנה וחצי.
אני כן מסכימה איתך בקטע של ניהול המרפאה, הוא קפדן מאד, הוא שומר עליה מאד. ואני לא מקנאה בעובדות שלו, אבל כרופא לילדים הוא מומלץ מאד. עוד לפני שהוא פתח את המרפאה קיבלתי עליו המלצות חמות כרופא בכללית סמייל.
הוא ערבי בכל ההתנהגות שלו
באמת גומר טיפולים מורכבים תוך 20 דקות, אבל ההרגשה אצלו נוראית
ולא יודעת אם הילדים נדבקים אצלו למיטה בגלל הגישה שלו לילדים (לא זיהיתי אצלו כזה דבר) או שהוא פשוט מפחיד
התעקשתי לקבל אצלו תור לילד בן 4 שכבר היה אצלו בעבר ב"ה בהצלחה ובשום אופן לא הסכימו אפילו אחרי שכנועים, כי אולי לא אמרתי שהוא ממש פחדן (באמת הוא לא מדי ורציתי שתשאר לו הרגשה טובה מרופא שינים ולא טראומה כמו אצל האחרים)תכלס אמרו לי ששומרים אותו בשביל ילדים ממש בעיתים ומיוחדים וכד',רוב הרופאים במרפאות שלו מצויינים גם לקטנים וגם לגדולים, וגם השאר טובים מאוד (מנסיון עשיר בשתי המרפאות שלו).
פאדי עצמו - יוצא דופן, אבל צריך להתעקש לקבל תור דווקא אצלו וגם לחכות שיהיה אחד כזה...
לסרבנים רגילים - מספיק שאר הרופאים.
האם הוא קשור לאילה שיפר ממכבי?תגידו שזה לילד סרבן ואתם רוצים דווקא את האבא
(עובדים שם אבא + בן)
אפשר את הטלפון שלה?דר אלבז
מקבלת בצפון תל אביב
מדהימה עם ילדים (ומבוגרים...)
ממליצה מאוד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: