זה אומר שזה טוב או לא?עוד לא ראיתי אחד שקיבל כזה קל''צ ב-30 שנה
גם אם אני מוריד ל-25 שנה?זה חיסכון של אלפי שקלים
זה אומר שזה טוב או לא?עוד לא ראיתי אחד שקיבל כזה קל''צ ב-30 שנה
גם אם אני מוריד ל-25 שנה?זה חיסכון של אלפי שקלים
פצצהזה אומר שזה טוב או לא?
כןגם אם אני מוריד ל-25 שנה?
קודם שיבדוק לשנות ללא צמוד.. ואז שישחק בשנים כמה שהוא יכול באפשרויות ההחזר החודשי שלופצצה
כן
למה להוריד בקלצ שנים עדיף שיוריד במשתנהעוד לא ראיתי אחד שקיבל כזה קל''צ ב-30 שנה
בלי קשר שווה להוריד שנים בקל''צ גם אם לא יורידו לך בריביות אם יש יכולת החזר כמובן
זה חיסכון של אלפי שקלים
מבחינת הבנק הם מורידים ריבית על קיצור שנים בקל''צ יותר מבמשתנהלמה להוריד בקלצ שנים עדיף שיוריד במשתנה
אני יודע כתבתי בהתאם לריביות שהוא קיבל אין כבר מה להוריד כמעט בקלצ ולכן במקרה הספציפי עדיף לקצר במשתנהמבחינת הבנק הם מורידים ריבית על קיצור שנים בקל''צ יותר מבמשתנה
עדיין לא אני מחכה שיקבעו לי עוד פגישה איתם.
בנק איגודתזכיר לי איזה בנק זה?
בגדול הבנקים מעלים בערך ב 0.8-0.9 בין הצמוד ללא צמוד. מעבר לעשר שנה לדעתי זה ממש כדאי. תנסה להתעקש על זה
לא ניסית בעוד בנק?עדיין לא אני מחכה שיקבעו לי עוד פגישה איתם.
לגבי לשנות ללא צמוד נראה לי שהם לא ששים לעשות את זה אא"כ בתמורה לעליית ריביות יותר מידי,
אז כנראה שזה יישאר ככה,
אבל זה עדיין שווה, לא?
ניסיתי את טפחות ואמרו לי שהם לא יכולים לעשות כאלו ריביות.לא ניסית בעוד בנק?
טפחות ברור שלא הם הכי יקרים בשוקניסיתי את טפחות ואמרו לי שהם לא יכולים לעשות כאלו ריביות.
מה שנכון נכוןזה נתן לי הרגשה שזה ממש טוב....
לדעתי לא יותר מ-3500,כמה אתה יכול לעמוד ההחזר חודשי? כי אם תתאמץ לא הרבה אתה יכול להוריד ל 20 שנה את המשתנה והקלצ זה יחסוך לך משמעותי.
תוכל לנסות בעוד בנקים? יש לך מספיק זמן?
3500? אני מוריד לך את הכל ל 20 שנה במצב כזה..תזכיר לי כמה כל המשכנתא?לדעתי לא יותר מ-3500,
בעיקרון יש לי עוד זמן,
אבל אני מתלבט אם זה שווה את המאמץ?
מה אתה אומר?
יש סיכוי שיורידו לי עוד?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: