בבקשה עזרה בעניין סגירת סרטים בפרימייר

shukimedia

משתמש צעיר
:eek:שלום לכולם אני עובד כבר כמה שנים ע פרימייר 2.0 ו- cs-3 ולאחרונה- cs-4
ואני בדרך כלל הייתי סוגר בלי כיווץ AVI] ואז נניח היה יוצא לי סרט של 50 דקות משהו כמו 11GB ואז הייתי מכווץ את זה ב- any video convert אבל משום מה לאחרונה התוכנת כיווץ [לעיל..] כבר מזייפת ויוצא לא איכותי וכו'

בקיצער...
איך מומלץ להוציא סרט באיכות טובה ושהיכנס לדיסק DVD ?
בתדה מראש לכל העוזרים.:)

yosale

משתמש פעיל
צילום מקצועי
ה' ישמור!!!
אתה עובד כמה שנים בפרמייר וסוגר קובץ על AVI? תגיד אתה נורמלי?
ועוד לכווץ בתוכנה חיצונית???!!!...
ומה עשית לפני כמה שנים כשהכוננים היו בנפח קטן יותר...?
לא נראה לי שאתה מדייק או שאתה עורך במידה מועטה מאוד
בכל מקרה לגבי סגירה לDVD יש בפרמייר את האפשרות לייצא בMPEG2 .. אקספורט>אדובי מדיה אנקודר. אתה צריך לדעת לכוון ביטרט כמו שצריך.. לשעה מומלץ באזור ה7-8 ולשעה ו20 מומלץ 6-7 או אולי חמש ומשהו.. תלוי איזה תפריט DVD אתה מכין והאם אתה עושה MOTION MENU (זה לוקח קצת נפח)

shukimedia

משתמש צעיר
טוב אתה צודק... קודם כל לפני מס' שנים הייתי מכווץ על כל מיני דברים לא איכותיים (בלשון המעטה...) בכל אופן לגבי ההסבר תודה רבה אני כבר בודק את זה...:)

פרש

משתמש רשום
:confused: :confused: :confused:

בתוך export to encore - export
מייצא אוטומטית על דיסק DVD.
צריך רק להכניס את הדיסק לכונן,
מקוה שתדעו להכניס לכונן הנכון..:cool:.

shukimedia

משתמש צעיר
תודה ל"פרש" אבל...

כן אבל לייצא לdvd צריך כרטיס עריכה [ככה הבנתי] כי בכל אופן לי זה לא מופיע באפשרויות!!! (הדי וי די:()

ואקום

משתמש צעיר
עריכה והפקת סרטים
ממש לא. לייצא לדיוידי באדובי CS4 זה די פשוט. אשלח לך באימייל קובץ מתוך הספר שלי בנושא זה.
אשלח באישי

yosale

משתמש פעיל
צילום מקצועי
אז כמו שאמר המורה.. לא צריך כרטיס עריכה לייצוא דיוידי..
צריך לייצא קובץ MPEG > את הקובץ הזה מכניסים לתוכנה שמייצרת DVD כמו נרו בגירסותיה המתקדמות, או תוכנה מקצועית ואופטימלית כאנקור..

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה