בבקשה המלצות על תומכת לידה מועדפת באזור המרכז-מנסיון!!!

אוהבת את החיים

משתמש פעיל
שושנה ליאני.
חבדניקית מהממת ,עובדת בלי לנוח לשניה,
זורמת ומרגיעה ונותנת את כל כולה!!
בני ברק

האושר של החיים

משתמש צעיר
תהילה ודבורי תפוסות . יש לכן עוד מישהי בסגנון הזה ? צעירה נמרצת טקט תיקתוק ?
חני שפירא - אחת המהממות והטובות בתחם
תחפשי בפרוג יש הרבה המלצות עליה
אני באתי אליה אחרי המלצות אישיות של כמה גדולות ואין עליה
ליטאית (אם זה חשוב לך...) נראית אזור גיל ה40
ואני ממליצה לך - לכי להיפגש איתה, במציאות היא פי כמה מהטלפון

adina lib

משתמש רשום
שירה ליברמן גם אלופה ממש!!!!!!!!
מששרה מאדד אוירה רגועה ונותנת גב...
מקצועית בטירוף.
ולא מגיעה בשביל לנוח...

ללדת אחרת

משתמש פעיל
חייבת להעיר כאן. אין דבר כזה "תומכת לידה שבאה לנוח". אין. וגם לא "תומכת שבאה להגיד תהילים".
אם מישהי נתקלה באחת כזאת, אז או שהיא פירשה לא נכון את הסיטואציה, מה שמתבקש מיולדת, [לפרש לא נכון את הסיטואציה], או - שפגשה מישהי שלא מייצגת את כלל הדולות המסורות, הנותנות את מלוא כוחן ונשמתן עבור היולדת שלהן. בשם חברותי הדולות, שלא יושבות על כסא אפילו לחמש דקות, ולא עוצרות אפילו לקפה או לטעום משהו, גם כשלידה נמשכת הרבה שעות - אני חייבת להניח את זה כאן. חבל שלפעמים בגלל השמועות האלו, בסוף יולדת בלידה ראשונה הולכת בלי מלווה שתעשה בשבילה הכל, וזה הכל שהוא הרבה יותר ממה שהיא מדמיינת שדולה עושה, ונגררת להתנהלות לידה טראומטית שהיה ניתן למנוע ברוב המקרים.
ושתהיינה לכולכן לידות חלומיות, טובות ומיטיבות והעיקר - לזכות באוצר ולחזור הביתה בידיים מלאות.

רחל רבין

משתמש פעיל
תהילה ודבורי תפוסות . יש לכן עוד מישהי בסגנון הזה ? צעירה נמרצת טקט תיקתוק ?
ממליצה בחום על חיה אהרוני, היא באמת מלאת אנרגיה ומרץ, ומצד שני, קשובה לצרכים שלך בכל רגע ורגע בלידה, היא ידעה אפילו למתן אותי באמצע הלידה והגיד לי להתפקס כשהייתי בהיי שהפריע לצירים...
היא בבני ברק, זמינה. 0548457509

תוכלי לכתוב יותר פרטים
בשמחה
אני תומכת לידה עם הרבה ניסיון ב"ה
גרה בירושלים ומגיע גם למרכז
בפרטי נוכל לתת לך שמות וטלפונים של בנות שלוויתי
ולפרט לך עוד דברים על הליווי שלי
בהצלחה לידה קלה וגמר חתימה טובה:)

baninyaeli

משתמש חדש
אם ניסית את תהילה אליאב והיא תפוסה אני יכולה להמליץ לך על עוד תומכות לידה, שאני מכירה כאלו שלוו דרכן,
יש את רותי הורביץ מאלעד, את פנינה טוביאס מבית"ר גינדי בבית וגן מאד מפורסמת. אם יש לך מקום ספציפי שאת מעדיפה או מישהי מהן אני אשיג לך פרטים. אחותי הייתה אצל הורביץ ומאד נהנתה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה