נכתב ע"י chayasl;1935060:תודה רבה
בלאומית יש כל יום עד השעה 14:00 מיון נשים. ניתן להגיע לשם ללא תור, וכן למעקב הריון עודף וכו' (מוניטור, אולטראסאונד)
האם יש את זה גם במכבי?
כל מילה נכונה!נכתב ע"י lmaof;1934864:עוד נקודה למחשבה
קודם גילוי נאות אני במכבי בגלל הפריסה של השירות שאין ללאומית, ההמתנה דווקא לרופא מקצועי די ארוכה
אבל כל משפחת ההורים שלי מצד אחד הם בלאומית וראיתי עין בעין שלבקשות מיוחדות אפי פשוטות כמו אישור לקלינאית באידיש תרפיות פרטי וכאלו דברים לאומית הרבה יותר נוחים במכבי מאד נצמדים לספר ומוציאים לך את הנשמה עד שיאשרו לך משהו לא במכון שלהם
ואני מדגיש אפי' אם כל המתאמי קשרי קהילה,,,,
ולאומית מאד נוחה באישורים נכון אולי כי אין להם כמעט כלום לבד אבל תכלס מאשרים לך ללכת לאיפה שאתה רוצה
כך שלא בטוח שמכבי כ"כ טובים
מה שבטוח ביחצנות מכבי אלופים
נכתב ע"י מירי;1934401:אני עברתי לפני כשנה מלאומית למכבי
בעיקר מרוצה ממכבי דנט
ומהמשקפיים
לא בדקתי רפואת נשים
ומרוצה פחות או יותר מרופאי ילדים
נכתב ע"י צילי;1935110:אני במכבי
בדיוק כעת אני רוצה לקנות לבת שלי משקפיים ואני פשוט מתפוצצת
לפי מה שהם מצהירים אני זכאית פעם בשנה למשקפיים עד 600 ש"ח
בפועל אני לוקחת משקף ברשת 280 (בלי מכבי היו עולות לי 280 ש"ח) וכשאני רוצה עדשות יותר דקות כי המספר של הבת שלי גבוה מ5, אני צריכה להוסיף 180 ש"ח
אולי תאלפו אותי בינה איך אני מקבלת 600 ש"ח??
שקר וכזב
נכתב ע"י sem;1935165:כי הזכאות היא על עדשות בסיסיות בלבד ולא על עדשות מיוחדות
בפועל אני לוקחת משקף ברשת 280 (בלי מכבי היו עולות לי 280 ש"ח) וכשאני רוצה עדשות יותר דקות כי המספר של הבת שלי גבוה מ5, אני צריכה להוסיף 180 ש"ח
שקר וכזב
שקר וכזב
תלוי מאוד אצל מי אצל הרופאים יש פחות תור ויש כמה רופאים מעולים שההמתנה אצלהם ובעיות דחופות ניתנות לקביעת תור מידי גג שבועעמדתי בדילמה הזו גם, בסופו של דבר עברתי למכבי.
יש בהחלט רופאי/ות נשים למכבי, הבעיה שכל ב"ב במכבי אז התורים בהתאם....(7-9 שבועות, תלוי אצל מי)
גם כן תלוי אצל מיחוץ מזה - כל שליש את צריכה לעשות US במכון, כי המכשירים אצל הרופאים לא משהו.
כנל ונכוןרופאי ילדים יש מבחר ענק.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: