כללי באקרובט

יפה_פה

משתמש פעיל
כשקובץ פי די אפ נפתח באקרובט נהיה מעין שכבה על הכל של לבן שקוף וכמעיבירים בין הדפים זה בהתחלה מראה את הצבעים המקוריים אבל אח"כ חוזר המעטה הלבן.
מה עושים והאם זה יראה כך גם בהדפסה?

אדיסון

משתמש חדש
שלום,

נתקלתי בבעיה כזו בעבר, אם אני זוכר נכון בקבצים שקיבלתי אחר כך מהדפוס (קבצים לאישור) לא הופיע כלל המעטה הזה. מדובר לפי הערכתי רק בהבדלי גירסאות באקרובט. נניח בצפיה באקרובט מגירסא מתקדמת על גירסא ישנה של התוכנה וכדומה.

מתקדמת

משתמש רשום
גם אני חושבת שזה רק תצוגה בד"כ זה בולט אצלי ברקע שחור שניהיה אפרפר, חשוב לבדוק שהצבע השחור הוא שחור אמיתי- בכללי זה נראה לי רק תצוגה-שלחתי הרבה דברים לדפוס למרות תצוגה זו ולא הייתה שום בעיה

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה