תפרטי לאיזה מקצועות את מתכוונת?באילו סמינרים יש מקצועות פרא רפואים?
אם אני לא טועה כל המקצועות הפרא רפואיים נלמדים רק במסגרת של תוארכל סוגי המקצועות
בטוח?
אם אני לא טועה
אני כן אשלח ילד שלי למטפלת פרארפואית שאין לה תואר,בד"כ הורים לא ישלחו את הילד שלהם למטפלת/רופאה וכו' שאין לה תואר...
אבל זה בעייתי יותר עם כאלה בלי תעודה,תוך זהירות שהן יודעות לא לקלקל חלילה).
זה נכון.אבל זה בעייתי יותר עם כאלה בלי תעודה,
מנסיון...
גם אם היית מרוצה ממישהי ספציפית בעיניי לא נכון להמליץ גורף שאין טעם בתעודה והיא אולי אפילו מזיקה- כי בלימודים האלה בדיוק מלמדים גם איך לא לפגוע- נראה לי רלבנטי מאד בפיזיוטרפיה...
בהתחלה הם תלווינה נשות מקוצע אמיתיות בסטאז' במשך שנה במוסדות שיקומיים,גם את מישהי תסכים לשמוע על מישהי בלי תואר, זה בתנאי שיש לה נסיון
ומי תסכים להיות הראשונה אצלה?
לא.קלינאות תקשורת אין בשום סמינר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: