אני עבדתי בשני מקומות עבודה שלושה ימים בשבוע.מחפשת עבודה 3-4 ימים בשבוע, לא מאד משנה לי מה רק שלא ידרוש עבודה פיזית קשה
יש לי ידע ניסיון וכל מה שצריך
אבל אף אחד לא מוכן לקחת עובדת לפחות מ-5 ימים בשבוע
יש רעיונות?
סיימנת שנתיים של לימודי רפלקסולוגיה או שאת בדרך?תודה @ואהבת כמוך את יודעת למי/לאיפה אפשר לפנות בשביל זה?
אפשר דוגמא? כי אני כל הזמן בדרושים IL הסינון היחיד שלי הוא על איזורחוגים בצהרונים
יש הרבה כאלו בדרושים il
לא משנה תחום, כל דברשמביא כסף.. אם יש לך רעיון למשו ספציפי אשמח שתאירי את עיניייש משרות כאלה.
לא ציינת תחום אז נשאיר את זה ככה עמום.
אני מסיימת עכשיו שנה א'סיימנת שנתיים של לימודי רפלקסולוגיה או שאת בדרך?
באיזה איזור?אפשר דוגמא? כי אני כל הזמן בדרושים IL הסינון היחיד שלי הוא על איזור
לא משנה תחום, כל דברשמביא כסף.. אם יש לך רעיון למשו ספציפי אשמח שתאירי את עיניי
אני מסיימת עכשיו שנה א'
מילוי מקום בביה"ס..מחפשת עבודה 3-4 ימים בשבוע, לא מאד משנה לי מה רק שלא ידרוש עבודה פיזית קשה
יש לי ידע ניסיון וכל מה שצריך
אבל אף אחד לא מוכן לקחת עובדת לפחות מ-5 ימים בשבוע
יש רעיונות?
ממש לא, השאלה איזה תחום. אני מכירה עובדות אצלנו במשרד ב100 לשעה..עבודות סטודנט זה רק בשכר מינימום
את חייבת ידע בשביל מקצועות שונים.לא משנה תחום, כל דברשמביא כסף.. אם יש לך רעיון למשו ספציפי אשמח שתאירי את עיניי
בדיוק.את חייבת ידע בשביל מקצועות שונים.
לא הגיוני שאת מתאימה גם למורה גם ליועצת מס גם לתכנות וגם לאדרכילות גם אם זה סטודנט..
נהדר, אולי מחפשים אצלכם עובדים?ממש לא, השאלה איזה תחום. אני מכירה עובדות אצלנו במשרד ב100 לשעה..
לגמרי. זה היה ברור לי שלא מדבור על מקצועות שדורשים הכשרה ארוכהאת חייבת ידע בשביל מקצועות שונים.
לא הגיוני שאת מתאימה גם למורה גם ליועצת מס גם לתכנות וגם לאדרכילות גם אם זה סטודנט..
אז זה לא מתאים לעבודה זו...נהדר, אולי מחפשים אצלכם עובדים?
בגדול מה שאני מחפשת זה עבודה מסוג משרדי, משהו שאני לא צריכה להשקיע *מידי* הרבה בשביל להכנס לתוכו
מה העבודה הזאת לכםאז זה לא מתאים לעבודה זו...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: