אין כמוני!
משתמש פעיל
כל שנתיים
רעיון יפהגם אצלינו א' וה'.
מה שכן, השנה למשל הבנות שלי (עולה לב' ועולה לד') מחליפות אחת עם השניה ילקוט, הרעיון היה לגמרי שלהן - הן מאוד מתלהבות מהעניין ויש להן הרגשה של חידוש והתרעננות.
עצוב מאדאבל יכולה להגיד מנקודת מבט של מורה שכשבת נשארת עם אותו התיק 3 שנים זה בהחלט מדליק אצלי נורה אדומה בנוגע למצב הכלכלי של הילדה..
אצלנו כל שנתיים קונים תיק חדש, כאילו- א', ג', ה', ז' וכו'...יש לי 2 בנות, אחת עולה לא' , ואחת עולה לכיתה ג'
העולה לג' ממש רוצה תיק חדש, למרות שהתיק שלה במצב מעולה, הודעתי לה שתבחר בין תיק חדש לקלמר חדש, והיא מאד התמרמרה והתאכזבה. טענה שלכלללל החבירות קונים תיק חדש. מה דעתכן?מה נכון?
ומתי העולה ל-ב' תקבל חדש? משהו שקנו במיוחד בשבילה?והעולה לב' מקבלת את של הגדולה יותר
גם אצלנומה שכן, השנה למשל הבנות שלי (עולה לב' ועולה לד') מחליפות אחת עם השניה ילקוט, הרעיון היה לגמרי שלהן - הן מאוד מתלהבות מהעניין ויש להן הרגשה של חידוש והתרעננות.
3 שנים ילקוט וזה נורא אדומה???שבת נשארת עם אותו התיק 3 שנים זה בהחלט מדליק אצלי נורה אדומה בנוגע למצב הכלכלי של הילדה..
גם אם מחזיק מעמד 4 שנים?אין לי בעיה כלכלית... זה פשוט נראה לי תרבות בזבוז לקנות ילקוט כל שנתיים (שלא לדבר על שנה...)
זה!!!
למה לקנות חדש סתם?
ואם יהיה אז בבית ילקוט במצב טוב אציע לה קודם אותואולי כשתעלה לד' ?ומתי העולה ל-ב' תקבל חדש? משהו שקנו במיוחד בשבילה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: