ב"ה אז זה סימן מצויין, כי אני מכירה אחת שפשוט לא השתמשה בידיים ולכן היא לא התהפכה זה היה סיפור אחר,ב"ה לא רק תופסת דברים,
אלא גם חוטפת כל מה שמתקרב אליה...
מה זה תרגילי התהפכות?אם היא מחזיקה טוב את הגב, ואין לה טונוס רפוי,
תנסו לעשות איתה תרגילי התהפכות.
תשאלי רופא התפתחות בקופה.מה זה תרגילי התהפכות?
קופצת על האשכול, יש למישהו ספר מומלץ לגידול ילדים-תינוקות-נגיד עד גיל 5....יש כול מיני (פשוט יש לי ספר שקניתי )
יש ספר שממש התחברתי אליו הוא נמצא בצומת ספרים קוראים לו "עיסוי תינוקות" (טכניקות מוכחות שיסייעו להתפתחות תינוקכם ויחזקו את הקשר בניכים) מאת פיטר ווקר .קופצת על האשכול, יש למישהו ספר מומלץ לגידול ילדים-תינוקות-נגיד עד גיל 5....
אני פעם השתמשתי ב"מלידה עד גיל שנה" וממש התחברתי.
מישהי מכירה וממליצה על עוד ספרים בסגנון הזה?
מכירה הרבה תינוקות שלא עמדו בקצב הזה, ואחר כך הדביקו את הפער במהירות (או לאט...)אאל"ט עד גיל 8 חודשים צריך לדעת להתהפך שני צדדים.
היא התהפכה בערך פעמיים בטעות.היא בכללללללל לא מתהפכת?
את אומרת לרופא, הוא מפנה לרופאת התפתחות בקופה שמחליטה אם היא צריכה פיזיו או שיש משהו אחר.היא התהפכה בערך פעמיים בטעות.
מי בודק אם צריך פיזיוטרפיה- רופא או אחות בטיפ"ח?
ב"ה עד עכשיו היא התפתחה מצוין,נשמע שבשאר התפקוד שלה היא בסדר ב"ה, נכון?
הלידה שלה היתה רגילה וכו,
אז יש פחות מה לדאוג.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: