למיטב ידיעתי יש עמלות בבנק One zeroOne zero
אני לא מבין למה אנשים נתקעים מאחור עד שהמדינה פתחה עוד בנק שלא לוקח עמלות בכלל לתמיד למה אין סחף אליו אח"כ בוכים למה אין תחרות במדינת ישראל ולמה יש ריכוזיות במשק
למיטב ידיעתי יש עמלות בבנק One zeroOne zero
אני לא מבין למה אנשים נתקעים מאחור עד שהמדינה פתחה עוד בנק שלא לוקח עמלות בכלל לתמיד למה אין סחף אליו אח"כ בוכים למה אין תחרות במדינת ישראל ולמה יש ריכוזיות במשק
פעם ראשונה שאני שומעת על הבנק הזהOne zero
עוד שאלה למבינים:
מה רע בפתיחת חשבון עסקי?
העמלות יותר גבוהות? המעקב אחרינו יותר הדוק?
חשבון המוגדר כעיסקי יכול להוריד את דירוג האשראי שלך כיון שעסק עצמאי זה דבר הנתון לסיכונים
יש מסלול בלי עמלותלמיטב ידיעתי יש עמלות בבנק One zero
אפשר בדיסקונט לפתוח חשבון טאצ'ר ללא עמלות כללOne zero
ואם היא לא תפתח חשבון נוסף זה יגרום שלא יהיה לה עסק ?לאומי
חשבון המוגדר כעיסקי יכול להוריד את דירוג האשראי שלך כיון שעסק עצמאי זה דבר הנתון לסיכונים
לתשומת הלב היא שאלה 2 שאלות-ואם היא לא תפתח חשבון נוסף זה יגרום שלא יהיה לה עסק ?
מה רלוונטי לבנק שנותן את המשכנתא אם לעסק יש חשבון נפרד או לא אם הסיכון הוא עצם העסק
ובנוסף באשכול סמוך נכתב על ידי יועצי משכנתאות שהרבה יותר טוב לנהל חשבון נפרד לעסק מצד גם אם זה מוריד מספר נקודות בדירוג האשראי
הכל נכוןואם היא לא תפתח חשבון נוסף זה יגרום שלא יהיה לה עסק ?
מה רלוונטי לבנק שנותן את המשכנתא אם לעסק יש חשבון נפרד או לא אם הסיכון הוא עצם העסק
ובנוסף באשכול סמוך נכתב על ידי יועצי משכנתאות שהרבה יותר טוב לנהל חשבון נפרד לעסק מצד גם אם זה מוריד מספר נקודות בדירוג האשראי
לאומי..יש לי חשבון בפועלים. מרוצה מאד
כרגע רוצה לפתוח חשבון בנק נוסף (לעסק)
ההתלבטות שלי בין פאגי ללאומי, שניהם קרובים לי לבית
חשוב לי בעיקר:
- ממשק דיגיטלי ידידותי קל ונוח
- תנאים טובים מבחינת הלוואות
כמו"כ אם מישהו מבין כאן
מה המשמעות של חשבון עסקי
ואם כדאי להגדיר אותו כך
תודה על כל תשובה
מי? מה? מו?One zero
יש מסלול ללא עמלותלמיטב ידיעתי יש עמלות בבנק One zero
זה גם דרך המחשב?מרוצה מלאומי
אם רוצים רק דיגיטל יודעת שיש ללאומי את פפר
Pepper - חשבון בנק שישנה כל מה שחשבת על בנקאות | Pepper
נעים מאוד, אנחנו PEPPER - חשבון הבנק שישנה את כל מה שחשבתם על בנקאות! הכל בנייד, ללא עמלות עו“ש, שירות 24/6, בשפה שלכם. רוצים ללמוד על כל השירותים שלנו? היכנסו!www.tpepper.co.il
אבל הוא אתר נורא איטי,אני בלאומי ומאוד נהנת!
האתר שלהם ידידותי וקל....
אני שאלתי אותם הם אמרו שחייבים טלפון חכם כי הבנק עובד על אפליקציה ולא על אתר,זה גם דרך המחשב?
מה בוער לך לפתוח בלאומי?אני שאלתי אותם הם אמרו שחייבים טלפון חכם כי הבנק עובד על אפליקציה ולא על אתר,
אם יש מי שיש לו חידוש בעניין אשמח אם יעלה ברעיון אני רוצה לפתוח אצלם חשבון,
ההודעה שלי היתה בקשר לפפר,מה בוער לך לפתוח בלאומי?
המענה הקולי שלהם מעצבן ולא נח. גם האתר לא משהו.
אני עברתי לפני שנה לפועלים, נהנה מכל רגע (חוץ ממתי שאני רואה את יתרת החובה).
כי זה מעלה חשד להלבנת הון.בדרך אגב בפועלים לא הסכימו שאני אפתח חשבון לבד בלי שאשתי תצורף לחשבון
הם אמרו שמניסיון שלהם תמיד בסוף מצרפים את הבן זוג לכן הם פותחים לכתחילה רק משותף,כי זה מעלה חשד להלבנת הון.
אלא אם תראה להם הסכם ממון ביניכם שאתם מנהלים את כספיכם בנפרד (ואין לך כמובן הסכם כזה...)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: