את נחושה בדעתך ללמוד לבד?מישהי שלמדה ויודעת מה המשמעות של מבחן המועצה הסופי בביקורת..
יש לך טיפים לתת? איך ללמוד? איך לא?
איך עוברים אותו??
אני לומדת באופן עצמאי כך שלא קיבלתי יותר מדי הדרכה ולכן אם יש דברים חשובים שאני צריכה לדעת - אנא תחכימו אותי!
סתם שאלה, איך אפשר ללמוד כזה מקצוע באופן עצמאי?מישהי שלמדה ויודעת מה המשמעות של מבחן המועצה הסופי בביקורת..
יש לך טיפים לתת? איך ללמוד? איך לא?
איך עוברים אותו??
אני לומדת באופן עצמאי כך שלא קיבלתי יותר מדי הדרכה ולכן אם יש דברים חשובים שאני צריכה לדעת - אנא תחכימו אותי!
את המקצוע בכללי לא למדתי לבדסתם שאלה, איך אפשר ללמוד כזה מקצוע באופן עצמאי?
לקבל רשיון לעסוק בראיית חשבון אפשר להגיע דרך 2 מסלולים : 1. למידה עצמאית ולגשת לכל המבחני מועצה. 2. למידה באקדמיה ז"א לעשות תואר ראשון במנהל עסקים או כלכלה והתמחות נוספת של ראיית חשבון בדרך כלל .....סתם שאלה, איך אפשר ללמוד כזה מקצוע באופן עצמאי?
זה בדיוק מה שאני לא מבין, מסלול 1 זאת אופציה? יש אנשים שעושים כך?לקבל רשיון לעסוק בראיית חשבון אפשר להגיע דרך 2 מסלולים : 1. למידה עצמאית ולגשת לכל המבחני מועצה. 2. למידה באקדמיה ז"א לעשות תואר ראשון במנהל עסקים או כלכלה והתמחות נוספת של ראיית חשבון בדרך כלל .....
ככה עשו בסמינרים עד לפני כשנתייםזה בדיוק מה שאני לא מבין, מסלול 1 זאת אופציה? יש אנשים שעושים כך?
זה לא נקרא ללמוד לבד!ככה עשו בסמינרים עד לפני כשנתיים
הם עשו את המסלול של הלמידה לבד ורק להגיע לבחינות, וכמובן שמי שרוצה יכולה ללמוד עם המורה בסמינר,זה לא נקרא ללמוד לבד!
אבל בזמן הלימודים (בשנתיים) עוברים על כל התקנים?הם עשו את המסלול של הלמידה לבד ורק להגיע לבחינות, וכמובן שמי שרוצה יכולה ללמוד עם המורה בסמינר,
בכל אופן את הבחינות האחרונות (והקשות) עשו הלומדות במסלול לבד לבד (כי הסמינר הוא רק שנתיים ואי אפשר להספיק לעבור את ה15 מבחנים בזמן הזה), וכמו שואלת השאלה כאן.
שממליצה לך מאוד לדעת טוב את תקן 701 ענייני מפתח בביקורת- לשים לב לתוספות היחסית חדשות בתקינה, סיכוי טוב שהן יופיעו במבחן. (כמו ממשל תאגידי שחפרו עליו במבחן ב2022)
כן זאת אופציה שסמינרים עובדים איתה כיום.זה בדיוק מה שאני לא מבין, מסלול 1 זאת אופציה? יש אנשים שעושים כך?
כיום איגוד הסמינרים כן מכין את הבנות עד הסוף.כן זאת אופציה שסמינרים עובדים איתה כיום.
אבל בזמן הלימודים (בשנתיים) עוברים על כל התקנים?
לומדים את כל החומר (סטטיסטיקה, מיסים, דיני תאגידים וכו) ?
אז זה בעצם כמעט כמו במכללה חוץ ממה שבמכללה לומדים שלוש שנים וסמסטר, ופה שנתיים וסמסטר.כיום איגוד הסמינרים כן מכין את הבנות עד הסוף.
במשך שנתיים יש שישה סמסטרים בהם לומדים פרונטלי, ובשנה ג' יש עוד סמסטר אחד שלומדים מרחוק ע"י רכישה של סרטונים וספרים דרך האיגוד ויש בחינות פנימיות בסמסטר הזה שמכינות למועצה. (תכנית משוגעת בגדול אבל המוכשרות והדגרניות שורדות איכשהו..)
וכמובן במכללה יוצאים עם תואר ובסמינרים עם תעודה...אז זה בעצם כמעט כמו במכללה חוץ ממה שבמכללה לומדים שלוש שנים וסמסטר, ופה שנתיים וסמסטר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: