את חוו"ד בבקשה

• פותח הנושא b.m
  • פורסם בתאריך

b.m

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
אשמח לשמוע את דעתכם
בתודה מראש

קבצים מצורפים

• סיפור שני פרק18.JPG
    KB 322.4 · צפיות: 18

shukimedia

משתמש צעיר
יפה מאד... אם כי.... הפרצוף של הדמות עם החולצה הירוקה בתמונות 4-5-ו-6 קצת לא נכון מבחינת זווית

b.m

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
88 צופים ו-1 תגובה
משמע הציור על הפנים
לפחות תכתבו שזה לא יפה

כמאמר החכם
מברכים אותך טוב
מקללים אותך גם טוב
לא מתייחסים אליך הכי גרוע

*לאה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
למה על הפנים? הפנים דוקא בסדר גמור...:)
למעט בקטעים 4-5-6 שדורשים שיפור קל כמו שאמר/ה שוקימדיה.
תראי, עוד לא התאוששנו מפורים, אז קחי את זה בקלות ובהבנה.
בסך הכל עבודה יפה מאוד - הצביעה, ההבעות, הרקעים, הרבה יותר יפים ומושקעים מקומיקסים קודמים שהעלית...(למרות שאני לא כ"כ בתחום של הקומיקס)
הצלחה.

שירי כהן

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
חס ושלום, לא מרשים קללות פה בפורום...
ממש יפה, הצביעה הרבה הרבה יותר מוצלחת מבעבר, ההצללות... אהבתי מאד.
מבחינת נכונות הדמויות... ציורים קודמים עלו על זה. הילדים מתוקים, אבל הבחור הגדול פישל קצת, בעיקר בפריים 6, שם נמעך פרצופו, לצערו.
אהבתי גם את הנוף המושקע בפריים 1, את הגדר מאחורה, והשביל! הקונטרסט של הצבעים יפה, ודי עדין.
פחות ניגודיות יש בריבועים שהם בתוך חדר, שם צבע הקיר די דומה לצבע הפנים. לא נורא, אבל אולי הייתי מבהירה את הקיר יותר, או 'משזיפה' קצת את פני הנערים...
עלי והצליחי!
חמוד ביותר!

miri

מירי הס- אמנית ציור
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
עבודה יפה ומושקעת מאד
היה כדאי להקפיד יותר על המרחקים של איברי הפנים וזה היה יותר טוב את מתקדמת מאד בכל קומיקס
תצליחי!

סימה שלי

משתמש פעיל
ממש יפה !
הצביעה והציורים ממש מיוחדים !
עלי והצליחי!
רק בתמונות 4 ו-6 הפרצוף של הילד עם החולצה הירוקה קצת מוזרה !
דרך אגב:
שמתי לב שצריך מזל מתי מפרסמים את הדברים!
יש שעות שיש עשרות תשובות ויש שעות ש....
איך כתוב שכל דבר צריך מזל "אפילו ספר תורה שבהיכל..."

dvory

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
B.M, הציורים נחמדים מאד. קצת מציקים לי הסנטרים המחודדים מדי.
וכדאי לצאת כאן בתזכורת יומית בפורום: אנחנו בתקופה מטורפת מבחינת לוח השנה!!!!!!!!!!!!
ואני דווקא לא מסכימה עם Eצוב ואיתך.
לא נראה לי שצריך להגיב בכוח.
ואם מישהו לא מעיר/מאיר- קחי בחשבון שזה יכול לנבוע רק מ-3 סיבות:
1. הוא לא ראה את ההודעה
2. אחרים כבר הקדימו אותו בהערותיהם/הארותיהם
3. הוא לא אהב את הציור (שזה ברוב הפעמים גם עניין של טעם אישי)
אז אין מה 'לקחת ללב' את חוסר התגובות ולהבין שגם אם חוסר התגובה נובע מאחת הסיבות הנ"ל- זה לא ממש מפריע להתקדמות המבוקשת כמאיירים.

karniya

משתמש רשום
מצטרף לקודמתי.
בכללית הצביעה יפה מאוד. אהבתי מאוד את הרקעים. הייתי אולי ממתן קצת את הצל של כמה מהעצמים שברקע. משהו בפנים של הבחור עם החולצה הירוקה לא מונח בזוית נכונה בציורים 5 ו-6(אני חושב שזה רק האף בתמונה 5 והאף והפה בתמונה 6). בציור 4 אני חושב שהוא דיי בסדר. כמו כן הייתי מקטין קצת את האף של הבחור המשובץ בתמונה 4. 
אמרו כבר שיש שיפור מפעמים קודמות??

karniya

משתמש רשום
מצטרף לקודמתי.
בכללית הצביעה יפה מאוד. אהבתי מאוד את הרקעים. הייתי אולי ממתן קצת את הצל של כמה מהעצמים שברקע. משהו בפנים של הבחור עם החולצה הירוקה לא מונח בזוית נכונה בציורים 5 ו-6(אני חושב שזה רק האף בתמונה 5 והאף והפה בתמונה 6). בציור 4 אני חושב שהוא דיי בסדר. כמו כן הייתי מקטין קצת את האף של הבחור המשובץ בתמונה 4. 
אמרו כבר שיש שיפור מפעמים קודמות??

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  63  פעמים

לוח מודעות

למעלה