את הניגון הזה אי אפשר להפסיק..

צל99

משתמש פעיל
קונטרסטי מדי.
צפוף מדי.
אין מספיק ענין.
ולא ברורה הבחירה בש/ל.

חוצמיזה הכל טוב...

שלמה

משתמש מקצוען
תמונה ללא אוויר.
שחרר מעט את התמונה.

Y

yossmor2

אורח
מצטרף לצל99,
הרעיון יפה, אבל לא ממומש נכון, הצפיפות מאוד חונקת.

תם

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
כדרלעומר, אני אהבתי!

כדרלעמר

משתמש פעיל
צילום מקצועי
דווקא אהבתי את התמונה קונטרסטית, זה חלק מההבעה של הזקנה והכבדות.

מעט צפוף? אני לא סבור שהייתי צריך לקחת את התמונה ממרחק יותר גדול, לדעתי התמונה מביעה יותר את היד הזקנה בצורה כזו, אבל אני מבין את מי שזה מפריע לו.

תם וכולם,

תודה!

Y

yossmor2

אורח
אין בעיה לא לאבד את הזיקנה,
הכוונה היא (לפחות לטעמי) היא לקחת זוית נמוכה יותר בכדי לראות את הקלידים בהמשך ואת היד בחזית התמונה.

כדרלעמר

משתמש פעיל
צילום מקצועי
יוסי,

תודה!

אני עדיין סבור שתפסתי מזווית טובה את מה שרציתי, אבל כפי שכתבתי אני מבין את אלה שלא אהבו.

הנה תמונה נוספת שלדעתי היא פחות טובה בכל הפרמטרים, ואני מעלה אותה רק בגלל הזווית השונה:

Srool

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
זה נראה מבוים. בפסנתר מנגנים בשתי ידיים...
גם נראה שהפוקוס ברח למקום לא ידוע

כדרלעמר

משתמש פעיל
צילום מקצועי
נכתב ע"י Srool;287459:
זה נראה מבוים. בפסנתר מנגנים בשתי ידיים...
גם נראה שהפוקוס ברח למקום לא ידוע

אז זהו שלא!

מדובר בקשישה שבצעירותה הייתה מנגנת בפסנתר אך כיום היא בת למעלה מתשעים וידה האחת משותקת. גם אצבעות ידה המצולמת אינן מתפקדות בצורה מלאה, אך למרבה הפלא היא מצליחה להוציא ניגונים תחת ידה.

לגבי הפוקוס אתה צודק לחלוטין, העליתי זאת רק בגלל דבריו של יוסי לגבי הזווית והצפיפות. לדעתי התמונה הראשונה מביעה הרבה יותר מאשר תמונה - אפילו טובה ומפוקסת נכון - מהזווית השניה.

המביט

משתמש מקצוען
התמונה ממש טובה,

לא ברור כל כך למה בחרת את הזוית מלמעלה שכאמור לעיל לא כל כך מקובלת בצילום נגינת פסנתר. וגם השחור לבן לא היה חסר כאן לדעתי.

שריל'ה

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
אוייש...
התמונה הזאת עושה לי רע,
משום מה,
היא מתאימה לאווירת היום..
שחורה מדיי..

2OR

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הזווית הראשונה הייתה מצויינת.
רק שביקשו שהיא תהיה עם יותר מרווח...

yudidit

משתמש רשום
נכתב ע"י כדרלעמר;287470:
אז זהו שלא!

מדובר בקשישה שבצעירותה הייתה מנגנת בפסנתר אך כיום היא בת למעלה מתשעים וידה האחת משותקת. גם אצבעות ידה המצולמת אינן מתפקדות בצורה מלאה, אך למרבה הפלא היא מצליחה להוציא ניגונים תחת ידה.

בהתחלה דעתי היתה כדעה הרווחת כאן. ועוד- אמרתי לעצמי, איזו מין "נגינה" יש כאן? אין בתמונה זרימה, אין מוזיקה. התמונה נראתה לי קשה מידי, לא רכה.
ועכשיו, אחרי שקראתי את סיפורה האישי של היד בתמונה- דווקא הכל מתחבר לי. כל התחושות שחשתי היו נכונות. ליד הזו קשה לנגן.
לפעמים, הוספת כמה מילות הסבר או סיפור לתמונה "אחרת", עושות את ההבדל.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה