אמרה לי חברה שחברה שלה קיבלה 3000 שח בתלושים לנתיב החסדמה הם נותנים תלושים?
מזומן?
תחזור לסמן את התיבה בתחילת הטופס על כך שאתה מאשר את כל הפרטייםאני מילאתי וואין אפשרות לשלוח פשוט בשליחה זה לא נלחץ?
אני שלחתי ולא קיבלתי שום הודעה קוליתאני מקבל הודעה קולית לטלפון הכשר שלי המבקשת אישור קבלת SMS עם המסמכים הנדרשים לאישור הבקשה.
אך דא עקא, כמבן, שאין לי SMS ולא מעוניין לדווח על אישור קבלת ה SMS.
מה עושים???
אני סימנתי את התיבה בתחילת הטופס ועברתי שוב ושוב שמלאתי את כל הפרטים ובכל זאת שלח טופס לא נלחץ. יש מושג מה יכול להיות?תחזור לסמן את התיבה בתחילת הטופס על כך שאתה מאשר את כל הפרטיים
או שתבדוק האם אכן מילאת את כל הפרטים
כנ"ל@בשעות הפנאי לאחר ימים ספורים משנרשמתי אצל נציג שירות החלתי לקבל הודעות קוליות המבקשת אישור קבלת הודעת SMS המידעות אותי אלו מסמכים אני צריך לשלוח להם.
מהטלפון לא הצלחתי, מהמחשב זה הצליח בפעם השנייה.אני סימנתי את התיבה בתחילת הטופס ועברתי שוב ושוב שמלאתי את כל הפרטים ובכל זאת שלח טופס לא נלחץ. יש מושג מה יכול להיות?
אני מקבל הודעה קולית לטלפון הכשר שלי המבקשת אישור קבלת SMS עם המסמכים הנדרשים לאישור הבקשה.
אך דא עקא, כמבן, שאין לי SMS ולא מעוניין לדווח על אישור קבלת ה SMS.
מה עושים???
מצטרפת לבקשה...כנ"ל,
אול יש כאן מישהו עם פלאפון שמקבל SMS ויוכל לכתוב כאן מה המסמכים הנדרשים?
ולהיכן וכיצד לשלוח?
כנ"ל,
אול יש כאן מישהו עם פלאפון שמקבל SMS ויוכל לכתוב כאן מה המסמכים הנדרשים?
ולהיכן וכיצד לשלוח?
הגשתי בקשה ועדיין לא חזרו אלי.מצטרפת לבקשה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: