קודם כל מאוד מוזר לי שהם נותנים לבטל עד 5 שעות לפני הטיסה ועוד נותנים על זה החזר מלא, אני נמצא עמוק בעניין ואני לא מכיר חברה כזאת (אפילו חוק הגנת הצרכן אומר אחרת).גם אני הסתבכתי עם בית עסק מהסוג הזה,
הזמנתי זוג כרטיסי טיסה בחברת תעופה מוכרת ובטלתי זמן קצר לאחר מכן,
לפי מדיניות החברה אם מבטלים 5+ שעות לפני מקבלים חזרה 100% מסכום העסקה.
אבל מה הבעיה שהחברה לא זמינה 24/7 ולכן כשבטלתי ב7 בערב וכבר לא היו נציגים פשוט נתקעתי, והטיסה היא ב6:30 לפנות בוקר,
אז מה עוזר לי 5 שעות קודם אם אתם לא שם ובאתר א"א לבטל אלא רק לשלוח בקשה לביטול.
החברה היתה צריכה לשים מענה של נציגים בכל השעות ע"מ לאפשר ללקוחות לבטל בכל עת, זו חברה שמטיסה נוסעים 24/7 תיהיו זמינים.
יצרתי איתם קשר והם לא פותחים את המייל,
מה עוד ביכולתי לעשות??
הקו החם יעזור לי?
יש אתר לפניות הציבור?
מדובר בסכום גבוה.
אשמח לעזרה ותודה לכולכם.
משלמים לעורך דין מתחיל 100 פלוס והוא מוציא אחלה של מכתבחשבנו על זה
אבל אני לא יודעת איך לנסח ככה רשמי...
יש למישהו נוסח טוב?
איפה היא פרסמה את זה ?ב"ה נשמע שהחזירו את הכסף....
צפה בקובץ המצורף 1265426
צילמתי את המדיניות החזרים וביטולים שלהם למען הסר ספק.קודם כל מאוד מוזר לי שהם נותנים לבטל עד 5 שעות לפני הטיסה ועוד נותנים על זה החזר מלא, אני נמצא עמוק בעניין ואני לא מכיר חברה כזאת (אפילו חוק הגנת הצרכן אומר אחרת).
דבר שני, עם כל הכבוד הטענה שלך לא נכונה, כי כמו שאת מבינה שחנות (גם און ליין שאפשר לקנות שם 24/7) שנותנת להחזיר מוצר עד 48 שעות לא צריכה להיות פתוחה 24/7, ככה גם כל משרד שהוא, חוץ מזה שאני כמעט בטוח ב100% שזה כתוב בחוקים שלהם שזה רק בשעות הפעילות.
מציע קודם לעבור על החוקים שלהם היטיב, ורק אחרי זה להתלונן.
במידה ובאמת את צודקת אין יותר פשוט מלתבוע אותם.
יש לי דרך לעזור לךשלום לכולם,
אנחנו בבעיה סבוכה, אולי יהיו פה כאלה שיוכלו לעזור לנו...
סגרנו מטבח עם חברת מטבחים כלשהיא, שילמנו מקדמה 30% וקיבלנו תוכניות שהדגשנו כל הזמן שהם לא סופיות ועוד לא החלטנו כלום.
עברו מספר חודשים, הדירה בכלל עוד לא מוכנה, עוד לא נעשו מדידות, ואנחנו מעוניינים לבטל את העסקה.
בחוזה כתוב שאם מסיבה כלשהיא העסקה תתבטל, נחוייב ב10% על התוכניות.
אבל כיוון שעברו מספר חודשים, הם לא מוכנים בשום אופן להחזיר את המקדמה!
הם טוענים שכבר הזמינו את החומרים (איזה צבע? איזה גודל? לא החלטתי כלום!) ואין אפשרות לבטל אחרי כ"כ הרבה זמן.
עפ"י מה שראיתי באתרים, לפי החוק, כל עוד לא נעשו מדידות והמטבח לא ירד לייצור - הם מחוייבים להחזיר את כל המקדמה, וזה אפילו לא חוקי לדרוש 10% על התוכניות!
מה עושים???
תודה ענקית מראש...
ממש לא, ולא נשמע שהם בכיוון...ב"ה נשמע שהחזירו את הכסף....
אין לי אפשרות להודעות פרטיותיש לי דרך לעזור לך
שלחי הודעה פרטית
ממי הבנת כזה דבר????????מה אכפת לכם לסגור אם החברה ההוא? תסיימו לחשוב מה אתם רוצים ותזמינו כבר.
כי תכלס אם אני מבינה נכון זה חברה טובה עם אחריות.
את לא פותחת את האשכול.ממי הבנת כזה דבר????????
כנאה לא קראת בכלל את האשכול.את לא פותחת את האשכול.
לא הבנתי למה הם רוצים לסגת בכלל. אני מעלה רעיון אולי פשוט להשאר איתם.
מדובר על חברה בעייתית, למי שעקב מתחילה.את לא פותחת את האשכול.
לא הבנתי למה הם רוצים לסגת בכלל. אני מעלה רעיון אולי פשוט להשאר איתם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: