דרוש מידע אתר רהיטים [ת.ב.י.] עם שינוי צבע

ישראלג

משתמש סופר מקצוען
שלום וברכה.
לפני מספר שבועות ראיתי איזה אתר של רהיטים. [נדמה לי של רהיטי תבי] שאפשר לשנות את הצבע של הרהיט באתר וכך לקבל תמונה מוחשית יותר במקום הזמנה על עיוור.
אשמח לקבל אם הקישור לאתר הזה.
תודה מראש

ישראלג

משתמש סופר מקצוען
תודה ענקית!!!
סתם שאלה, הגעתם לזה ע"י חיפוש בגוגל [מה שלא הצלחתי] או מידיעה?

אוהב ציון

משתמש פעיל
בקשר ל ריהוט , ממליץ מאוד על ת.ב.י רהיטים , הזמנתי אצלם 3 פעמים , מיטות חדר שינה וארון על במה , (הם היחידים שלוקחים מחיר מוזל בשביל ארון על במה) , והיחידים שנותנים אספקה מהירה של שבועיים ...........
פעמיים הזמנתי דרך אשל , ופעם הזמנתי דרך שולחן מלכים (יש שם שירות נפלא ) , ראיתי שאפשר להזמין גם דרך אתר מרכז השינה השוויצרי במחיר ממש זול .
עכשיו הזמנתי של ר.א. רהיטים , כל דבר שם מאוד מייקר מאוד, (במה על רגליות למשל מאוד מייקר , אספקה מאוחרת , רגליות למיטה אין בכל הצורות , הסטנדרט זה פוסט , אם רוצים פורמייקה זה מייקר בעוד הרבה ) אוכל לחוות בס"ד דיעה כעבור חצי שנה מה אני חושב על ההבדלים

מנעד

משתמש פעיל
תבי זו חברה שמייצרת רהיטים
הוליווד זה אתר של החברה שלהם
איכות טובה ויש בשוק גם יותר טוב
באופן כללי ממליצה להזמין דרך חנות ולא אתר
כי אח"כ כל שרות שתצטרכו דרך חנות הם מחויבים לתת לכם
ודרך האתר תרדפו אחרי הרוח...
לא מדברת עליהם ספציפי אלא באופן כללי על קנית ריהוט דרך אתרים ולא חנות.
וגם דרך חנות כדאי לברר על חנות שיש שרות ויש עם מי לדבר.
כי חנויות שמתנערות מאחריות...

אוהב ציון

משתמש פעיל
מיטות חדר שינה של תבי , יש להם ארגז בינוני מבחינת עומק (כנראה 17 ס"מ באומדן ) , חשוב לבדוק בחברות אחרות שמעתי שבחברת קומופורט הארגזים יותר עמוקים .

חזונישניק

משתמש רשום
מיטות חדר שינה של תבי , יש להם ארגז בינוני מבחינת עומק (כנראה 17 ס"מ באומדן ) , חשוב לבדוק בחברות אחרות שמעתי שבחברת קומופורט הארגזים יותר עמוקים .
חשוב לי מאוד לשמוע איך / וכמה נהנית מהמיטות / ארונות שלהם??
(זה נפק"מ לי גם וגם)

אוהב ציון

משתמש פעיל
מאוד נהנה מאיכות העבודה של תבי , וזמן אספקה של שבוע וחצי ,(עם קצת לחץ) מחירים זולים
עניין עומק הארגזים , הוא נושא למחשבה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  62  פעמים

לוח מודעות

למעלה