אסקופה הדרסת
משתמש רשום
את הבדיקת ראיה שצריך לעשות לפני רישיון נהיגה,
מתי עושים לפני הכל, או אחרי שלומדים/נבחנים תאוריה/טסט?
לפני תיאוריהאת הבדיקת ראיה שצריך לעשות לפני רישיון נהיגה,
אני אשמח גם במייל mbsr93933@גימיילבמחשב
כמה זמן הבדיקה תקפה?לפני תיאוריה
זו הדרך עד הרשיון-
הוצאת רישיון נהיגה
שירות זה מספק מידע על הוצאת רישיון נהיגה בפעם הראשונה ועל שינוי או הוספת דרגה ברישיון קיים.www.gov.il
מישהו??כמה זמן הבדיקה תקפה?
החל מה-19.02.2023, תוקף הבדיקות הרפואיות, המבחנים העיוניים (תיאוריה) ובדיקות המכון הרפואי, הינו ל-5 שנים.מישהו??
יכולה לשלוח לך אם את מעוניינת
יש מצב שאת שולחת לי את החוברת , אני אשמח... למייל CH0523389734 שטרודל גימל נקודה קום.עברתי לא עובד.
עברתי תיאוריה שבוע שעבר בעזרת חוברת שהשגתי (יכולה לשלוח לך אם את מעוניינת)+ מבחנים מתאו.
אשמח גם zxcv.6400400שטרודל ג'ימייל וכו'עברתי לא עובד.
עברתי תיאוריה שבוע שעבר בעזרת חוברת שהשגתי (יכולה לשלוח לך אם את מעוניינת)+ מבחנים מתאו.
דוקא אפליקציה או שיש את זה גם במחשב (נטפרי)יש אפליקציה של מבחני תאוריה.
לא דווקא.דוקא אפליקציה או שיש את זה גם במחשב (נטפרי)
יש אפשרות כזו? באונליין?משהוא יודע איך עושים מבחן תאוריה בארה"ב (אזרח ארה"ב) אונליין דרך המחשב בעברית
תודה
מניסיון אצל כמה חברים חלק למדו בספר וחלק פשוט קלטו את הראש של המבחן מהתרגולים על המבחן והם עברו חלק הרבה יותר ממי שלמד בספר. כמובן, לא אחרי שני מבחנים הם ניגשו , פשוט עד שהגיעו למצב שהם עוברים כמה מבחנים ברצף ובירוק.יש אפליקציה של מבחני תאוריה.
עשיתי כמה ימים הרבה מבחנים וחזרות (לא היה לי כח ללמוד ספר שלם)
הייתי במבחן בלי הגזמה 7 דקות(!) ועברתי עם 0 טעויות!
אכן שולחת?עברתי לא עובד.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: