על הראשון אתה צודק אבל השני מה הבעיהה רעיון מצויןןןןמצפונית (והלכתית!) לא אעשה דבר כזה.
וחוצמיזה הם בסה"כ מנסים שתקנה המון
על הראשון אתה צודק אבל השני מה הבעיהה רעיון מצויןןןןמצפונית (והלכתית!) לא אעשה דבר כזה.
כבר כתבו כאן באחד האשכולות שטמו מודעים לכל הבאגים האלה, ומשאירים אותם בכוונה.מצפונית (והלכתית!) לא אעשה דבר כזה.
על איזה סכום וכמה משלוחים עשית עד היוםלא מה שידוע לי, סוף שבוע שעבר קיבלתי החזר בלי צורך להחזיר.
באמת על סכומים כאלו הם מבקשים להחזיר בדר"כ.זה יצא משהו כמו 40 ש"ח,
אצלי על 8 ש"חבאמת על סכומים כאלו הם מבקשים להחזיר בדר"כ.
אבל על סכומים כמו 20 ש"ח, הם אומרים להשאיר
הגיוני בסך הכל...באמת על סכומים כאלו הם מבקשים להחזיר בדר"כ.
אבל על סכומים כמו 20 ש"ח, הם אומרים להשאיר
המחיר של המשלוח...אצלי על 8 ש"ח
אולי יש משהו שהשתמש מהמחשב הזה לעשות הזמנהפתחתי את האתר ואני רואה אשראי לא שלי
האמת היא אם הוא של איזה נוחבה לא היה אכפת לי לעשות קניות
יש אפשרות לדעת מי הוא
וכן שימו לב שלא עושים לכם קניות על חשבונכם
זה מהמחשב האישי שלי ואין גישה לאף אחד שימו לב לאשראיאולי יש משהו שהשתמש מהמחשב הזה לעשות הזמנה
הם שומרים פרטי אשראי
תבדקי הסטורית הזמנות
על משלוח ראשון בדר"כ אם מבקשים בצ'אט הם נותנים משלוח חינם או דרך קישורים מהגוגל אין מינימום הזמנהזה באמת מינימום הזמנה 75 ש"ח ?
עדיף בפיפל אל תיקח שום סיכון, היו עליהם תלונות וגם בלי קשר, למה לך לשים פרטי אשראי אצלם, אין לך שום דמי המרת מט"ח גם לא דרך פיפל, פשוט יותר ובטוח הרבה יותרשלום לכולם
פעם ראשונה שאני מנסה לקנות בטמו
האם אפשר לשלם באשראי רגיל או מסוכן מידי וצריך פייפאל ?
מה יותר משתלם להגדיר מבחינת עמלת המרה דולר או שקל ?
תודה רבה
על משלוח ראשון בדר"כ אם מבקשים בצ'אט הם נותנים משלוח חינם או דרך קישורים מהגוגל אין מינימום הזמנה
אני קונה באשראי רגיל לא ראיתי תקלות(מבין אבל את החשש)
יש מינימום הזמנה או לא ?לא תמיד יש מינימום בקניות הראשונות בד"כ אין אחר כך אישהו עולה המינימום
לי זה עומד על 120 שח מינימום
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: