אתר חסום!

• פותח הנושא yis
  • פורסם בתאריך

yis

משתמש רשום
יש לי אתר חסום (השרת בטוח שלא נפל וכך גם לא האתר עצמו), אבל כל פעם שאני פותח אותו מגיע הודעת אזהרה מבזק?
איך אני יכול לפתוח אותו?

saryoram

משתמש רשום
נכתב ע"י yis;254386:
יש לי אתר חסום (השרת בטוח שלא נפל וכך גם לא האתר עצמו), אבל כל פעם שאני פותח אותו מגיע הודעת אזהרה מבזק?
איך אני יכול לפתוח אותו?

תפרט יותר בבקשה!
איזה אינטרנט (נתיב/רימון/מורשת)? מה האתר החסום? מה הודעת האזהרה?

אברהם

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
D I G I T A L
עימוד ספרים
אם הודעת האזהרה היא מבזק, אני מניח שאתה מנוי של "בזק בין-לאומי" ושהאתר שאתה מנסה להיכנס אליו מודבק או מארח תוכנה זדונית ולכן בזק לא נותנים לך להיכנס.
אם תוכל לפרט לנו על האתר נוכל לבדוק את זה יותר.

imb

משתמש מקצוען
המון פעמים יש לי הודעה שהאתר לא מומלץ. אבל זה לא נורמלי להתייחס לזה. זה כולל למשל את ג'ימייל ועוד אתרים חיוניים. אז מה הרעיון בזה?

אברהם

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
D I G I T A L
עימוד ספרים
אני לא מכיר את בזק בינלאומי, אבל אני משתמש בדפדפן גוגל כרום, ונדיר שהוא אומר על אתרים שהם מכילים תוכנה זדונית. וכשהוא אומר - באמת לא כדאי להיכנס לשם

yis

משתמש רשום
http://swis.freehostia.com/ כנסו לאתר הזה תגידו לי אם אתם יכולים להיכנס?

saryoram

משתמש רשום
freehostia.com
זהו אחסון חינם - שיכולים להיות עליו המון אתרים לא צנועים לכן הוא חסום.
אם תבקש, יכולים לפתוח לך את swis.freehostia.com בלי לפתוח את כלfreehostia.com .

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה