דרוש מידע אתר התמ''ת נפתח לבקשות קבלת דרגה

פיג

משתמש פעיל
מישהו יודע אם בחישוב הכנסות לעצמאי צריך לחשב גם הוצאות?
שנים שעברו הם ביקשו. השנה כתוב לרשום הכנסות החייבות במס וזהו.
מה זה אומר?
הכנסות חייבות במס זה ההכנסות פחות ההוצאות המותאמות למס, לדוגמא לא מכירים ב-100% הוצאות דלק...

יהודיתו

משתמש מקצוען
אם אני כותבת שבעלי אברך - אני אוכל לקבל זכאות על החודשים אוגוסט ועד אוקטובר , לא?
כי זה כותב שאין זכאות

שוחר בינה

משתמש פעיל
גבר עוסק חדש, כמה הכנסות במינימום צריך להצהיר וכמה שעות במינימום? כמובן כדי לקבל את הדרגה הנמוכה ביותר,
האישה שכירה,

נא לענות מי שיודע, תודה!
@פיג @i am

יצחק ק

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
יוצרי ai
אישתי עצמאית בעסק חדש,
ולי יש תלושים (שלש חודשים רצופים) מלפני חצי שנה
ואח"כ יש לי אבל לא מספיק שעות ,
האם אני יכול להגיש את התלושים האלא מלפני חצי שנה או שאני צריך חודשים חופפים לשל אישתי שזה רק מתחילת שנה שאז אין לי מספיק שעות?

i am

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
גבר עוסק חדש, כמה הכנסות במינימום צריך להצהיר וכמה שעות במינימום? כמובן כדי לקבל את הדרגה הנמוכה ביותר,
האישה שכירה,

נא לענות מי שיודע, תודה!
@פיג @i am
אני לא בקיאה בכל תחום הסבסודים, רק ספציפית בסטודנטים.

פיג

משתמש פעיל
קיבלתי הודעה מפמיילי בית יעקב:
אברכים- לחכות להחלטת בג"ץ
כל השאר להגיש

פיג

משתמש פעיל
אישתי עצמאית בעסק חדש,
ולי יש תלושים (שלש חודשים רצופים) מלפני חצי שנה
ואח"כ יש לי אבל לא מספיק שעות ,
האם אני יכול להגיש את התלושים האלא מלפני חצי שנה או שאני צריך חודשים חופפים לשל אישתי שזה רק מתחילת שנה שאז אין לי מספיק שעות?
לא חייב חופפים אבל צריך להגיש בין טווח חודשים נראה לי מ-11.20

פיג

משתמש פעיל
האישה שכירה,

נא לענות מי שיודע, תודה!
@פיג @i am
הכנסות מ-0-2,100 לנפש
צריך לאחד ההורים 36 ש"ש מינימום ואפשרי לשני 24 ש"ש מינימום

DDESIGN

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
מישהו יכול לשלוח קישור ?

מהנדסת תוכנה

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
D I G I T A L
עימוד ספרים
האישה שכירה,

נא לענות מי שיודע, תודה!
@פיג @i am
מדובר על עוסק פטור?
אם כן, ההצהרה של השעות לא קשורה לשכר,
כמדומני

פיג

משתמש פעיל
מדובר על עוסק פטור?
אם כן, ההצהרה של השעות לא קשורה לשכר,
כמדומני
אם 2 ההורים עובדיםכשכירים - בנתונים הנוכחיים אחד מהם חייב לעבוד לפחות 24 ש"ש והשני 36 ש"ש
אם הם מקבלים את השכר הנמוך האפשרי - שכר מינימום לשעה - כפול השעות של כל אחד, זה יוצא בערך 2400 לנפש שזה דרגה 4.
אם אחד מהם לומד (לימודים שמוכרים לתמ"ת) בהחלט הם יכולים להגיע לשכר של עד 2100 לחודש ולקבל דרגה 3.
אם אחד מהם עוסק פטור - אז אפשר להגיע ל-2,100 ודרגה 3 אם שניהם שכירים לפי החישוב בעייתי להגיע לדרגה 4

טילון

מהמשתמשים המובילים!
עריכה והפקת סרטים
אם 2 ההורים עובדיםכשכירים - בנתונים הנוכחיים אחד מהם חייב לעבוד לפחות 24 ש"ש והשני 36 ש"ש
אם הם מקבלים את השכר הנמוך האפשרי - שכר מינימום לשעה - כפול השעות של כל אחד, זה יוצא בערך 2400 לנפש שזה דרגה 4.
אם אחד מהם לומד (לימודים שמוכרים לתמ"ת) בהחלט הם יכולים להגיע לשכר של עד 2100 לחודש ולקבל דרגה 3.
אם אחד מהם עוסק פטור - אז אפשר להגיע ל-2,100 ודרגה 3 אם שניהם שכירים לפי החישוב בעייתי להגיע לדרגה 4
כמובן בהנחה שיש ילד אחד. כשיש יותר ילדים ההכנסה לנפש יורדת, ואז זוג שכירים בהחלט יכולים להגיע לדרגה 3.

oritdi

משתמש פעיל
אם בעלי התחיל להוציא תלוש מ 06/2021, איז תלושים צריך להגיש?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה