הכנסות חייבות במס זה ההכנסות פחות ההוצאות המותאמות למס, לדוגמא לא מכירים ב-100% הוצאות דלק...מישהו יודע אם בחישוב הכנסות לעצמאי צריך לחשב גם הוצאות?
שנים שעברו הם ביקשו. השנה כתוב לרשום הכנסות החייבות במס וזהו.
מה זה אומר?
הכנסות חייבות במס זה ההכנסות פחות ההוצאות המותאמות למס, לדוגמא לא מכירים ב-100% הוצאות דלק...מישהו יודע אם בחישוב הכנסות לעצמאי צריך לחשב גם הוצאות?
שנים שעברו הם ביקשו. השנה כתוב לרשום הכנסות החייבות במס וזהו.
מה זה אומר?
98.28 שעות חודשיות.מישהו יודע כמה שעות שבועיות זה 54% משרה?
שעות לימודים מצטרפות לעבודה רק במקרה שהעבודה היא 24 ש"ש לפחות.האם שעות לימודים לא מצטרפות לשעות עבודה?
לא חייב חופפים אבל צריך להגיש בין טווח חודשים נראה לי מ-11.20אישתי עצמאית בעסק חדש,
ולי יש תלושים (שלש חודשים רצופים) מלפני חצי שנה
ואח"כ יש לי אבל לא מספיק שעות ,
האם אני יכול להגיש את התלושים האלא מלפני חצי שנה או שאני צריך חודשים חופפים לשל אישתי שזה רק מתחילת שנה שאז אין לי מספיק שעות?
אם 2 ההורים עובדיםכשכירים - בנתונים הנוכחיים אחד מהם חייב לעבוד לפחות 24 ש"ש והשני 36 ש"שמדובר על עוסק פטור?
אם כן, ההצהרה של השעות לא קשורה לשכר,
כמדומני
כמובן בהנחה שיש ילד אחד. כשיש יותר ילדים ההכנסה לנפש יורדת, ואז זוג שכירים בהחלט יכולים להגיע לדרגה 3.אם 2 ההורים עובדיםכשכירים - בנתונים הנוכחיים אחד מהם חייב לעבוד לפחות 24 ש"ש והשני 36 ש"ש
אם הם מקבלים את השכר הנמוך האפשרי - שכר מינימום לשעה - כפול השעות של כל אחד, זה יוצא בערך 2400 לנפש שזה דרגה 4.
אם אחד מהם לומד (לימודים שמוכרים לתמ"ת) בהחלט הם יכולים להגיע לשכר של עד 2100 לחודש ולקבל דרגה 3.
אם אחד מהם עוסק פטור - אז אפשר להגיע ל-2,100 ודרגה 3 אם שניהם שכירים לפי החישוב בעייתי להגיע לדרגה 4
וכמה חודשיות?(אם לא כתוב שעות שבועיות)
96וכמה חודשיות?(אם לא כתוב שעות שבועיות)
3 רצופיםאם בעלי התחיל להוציא תלוש מ 06/2021, איז תלושים צריך להגיש?
יודעת אם כפול 4 או 4.4?צריך לאחד ההורים 36 ש"ש מינימום ואפשרי לשני 24 ש"ש מינימום
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: