נעמת וויצו התחילו 1/9מה לרשום בתאריך כניסה למסגרת?
09.08.21
אמונה 29/8
הרשתות החרדיות 24/8
תבדקו או תשאלו את המנהלת שלכם מתי התחלתם
שימו לב לברר ולא לטעות בסמל המעון
נעמת וויצו התחילו 1/9מה לרשום בתאריך כניסה למסגרת?
09.08.21
שנה שעברה גמרתי את התהליך בכמה דקות בלי שום טלפנית של התמתהורים ששיתפו פעולה עם טלפניות התמ''ת והכינו את כל המסמכים סרוקים במחשב קמרו את התהליך בתוך כמה דקות..
אם הייתי בחל"ד בחודשים ינואר-אפריל- מה אני יגיש???תיקון לגבי התלושים אפשרי מנובמבר 20 עד אפריל21
3 תלושים צריך להציג
סוף סוף תשובה!!עד תאריך 11/ 24 המדינה צריכה להחזיר תשובה לבגץ מדוע ביטול הסיבסוד לאברכים יכנס מעכשיו ולא משנה הבאה .אם הבגץ לא יקבל את התשובה של המדינה אז הביטול סיבסוד ידחה לשנה הבאה אז עוד קצת סבלנות.
אז לפי זה נשמע שבאמת עדיף לחכות עוד 9 ימים- למי שמצויים ב"בעיית" הלהיות אברכים...סוף סוף תשובה!!
תודה
את/ה ממש מקצועןנעמת וויצו התחילו 1/9
אמונה 29/8
הרשתות החרדיות 24/8
תבדקו או תשאלו את המנהלת שלכם מתי התחלתם
שימו לב לברר ולא לטעות בסמל המעון
מאכעראת/ה ממש מקצוען
מה התחום שלך?.
אין שום משמעות מתי החלו בפועל,במעונות של החרדים התחילו בא' אלול שזה 9/8/21
יש לכם את האישור מהמעון?
משנה שעברה אין צורך להגיש אישור מהמעון.ממה שזכור לי משנים קודמות, תאריך הכניסה למעון צריך להיות זהה למה שרשום באישור קבלה מהמעון.
כל אלה שממהרים להירשם, יש לכם את האישור מהמעון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: