אני יודע בדיוק מי הקפיץ, מי מחק ומי החזיר.נכתב ע"י obyektiv;1521374:תמנה לא הקפיצה. אני כתבתי הודעה חדשה ושונה בנושא הכרת הטוב על השירות. באמת כי חשבתי שאחת הבעיות בנושא בנית אתרים זה השירות.
אין שום ניק בעייתי שניסה להקפיץ אשכול זה. לא שאני ראיתי.
האתר הועלה בנושאים הרלוונטים לחוות דעת מקצועית.
וכתבתי גם מכתב לפרוג שאם יש בעיה שיעדכנו. בנתיים לא היתה שום תשובה.
לא הפלתי עליך. הקשר שלך לאתר ההוא ברור. וזה נחמד ויפה.נכתב ע"י תמנתי;1521377:לא קשור אלי כל זה ואל תנסה להפיל את זה עלי ונתנו10
כמעט ולא הייתי פה לאחרונה כי הייתי עמוסה.
רק בגלל שכתבתי באשכול בעבר קיבלתי הודעה.
כשבאתי להגיב היא לא היתה.
אם אתם חושבים שזה אשכול שנוגד את חוקי הפורום ומאיים עליכם באיזה שהיא דרך, אז תמחקו.
במילא לי אין מילה פה באתר ואני לא מרוויחה מהאשכול הזה שום דבר.
זה יכול להיות רק משהו מההנהלה.אני יודע בדיוק מי הקפיץ, מי מחק ומי החזיר.
היום הקפצת את האשכול בשעה 23:07נכתב ע"י תמנתי;1521398:ולא, אני לא הקפצתי ולא היתה לי מחשבה כזו.
זה קרה אחרי ששתי ההודעות הקודמות נמחקו (ושוחזרו אחרי שהפכת את הנושא לדיון)קיבלתי הודעה שהיתה פה הודעה שמודה לי. נמחק או משהו?
או שהגיע אלי אימייל טועה?
לא אשמה. מותר לבנאדם לטעות ולהקפיץ אשכול.נכתב ע"י תמנתי;1521400:איזה קטע, יצאתי אשמה בסוף.
לא להאמין עליכם פרוג.
לא הפכתי את נושא לדיון זה משהו מההנהלה.זה קרה אחרי ששתי ההודעות הקודמות נמחקו (ושוחזרו אחרי שהפכת את הנושא לדיון)
כי הן נוגדות את כללי הפורום של הקפצת אשכול ישן.
עכשיו, איפה הבעיה שלך? בזה שרוצים ומנסים לאכוף את הנהלים?
עליכם? כל הניקים ביחד יוצרים את המקום הנפלא הזה שנקרא פרוג.נכתב ע"י תמנתי;1521400:לא להאמין עליכם פרוג.
נכתב ע"י ונתנו10;1521405:היום הקפצת את האשכול בשעה 23:07
זה קרה אחרי ששתי ההודעות הקודמות נמחקו (ושוחזרו אחרי שהפכת את הנושא לדיון)
כי הן נוגדות את כללי הפורום של הקפצת אשכול ישן.
עכשיו, איפה הבעיה שלך? בזה שרוצים ומנסים לאכוף את הנהלים?
זה נקרא הקפצה.נכתב ע"י obyektiv;1521410:האשכול לא הוקפץ נכתבה בו הודעה מסוג אחר. של הכרת הטוב. (שלחתי לה גם שי לשבת)
זה לא רק סתם מילים. באמת הערכה!
יכול להיות שזה בדיוק מה שהיו מרגישים,נכתב ע"י obyektiv;1521422:אוקי. פשוט פחדתי לפתוח עוד אשכול כי אז היו טוענים שאני מנהלת קמפיין לאתר בכל הדרכים והסוגיות: דיון, הכרת הטוב, חוות דעת ועוד.
למה למחוק? בגלל שעברו על כללי ההקפצה?נכתב ע"י obyektiv;1521443:הצעה חגיגית למחוק את האשכול
כי בנתים מספר הכניסות לאתר עלה בחצי שעה האחרונה באופן דרסטי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: