נחשבים שיא הסטייל ושיא הקידמה בעיני עצמם התכוונת...אז למה טבעונים וצמחונים נחשבים שיא הסטייל ושיא הקידמה הנאורה?
זה נראה שלא הבנתם את העיקרון!נחשבים שיא הסטייל ושיא הקידמה בעיני עצמם התכוונת...
כל מה שכתבת נשמע טוב על הנייר אבל אין לה שום משמעות בעולם טכנולוגי. אפילו סמס כבר נחשב מיושן וכבר יש מעבר לביומטרי או mfa בשירותים מתקדמים.
מוזמן לראות איך התקשורת מחבקת ומכילה אותם. ואיך כל שיגעון שלהם זוכה לאהדה ונצנצים של הערכה לאנשים עם "ערכים"נחשבים שיא הסטייל ושיא הקידמה בעיני עצמם התכוונת...
מחזירה אותך אחורה לקרוא שוב את התגובה.כל מה שכתבת נשמע טוב על הנייר אבל אין לה שום משמעות בעולם טכנולוגי. אפילו סמס כבר נחשב מיושן וכבר יש מעבר לביומטרי או mfa בשירותים מתקדמים.
מי כאן המקובעת שלא מוכנה לשינוי ורעיונות חדשים וחשיבה מחוץ לקופסה? ורוצה להישאר עם מה שיש לה ושכל העולם ישתנה בשבילה?קידמה אין זה אומר להתביית על הערך שלי ומה שאני רואה כנכון ואיתו להתקדם הלאה.
אלא לפתוח את הראש לרעיונות חדשים , פתרונות יצירתיים.
לחשוב מחוץ לקופסא.
ל-ה-ת-ק-ד-ם.
אותה אחת שרוצה שידאגו לכולם.מי כאן המקובעת שלא מוכנה לשינוי ורעיונות חדשים וחשיבה מחוץ לקופסה? ורוצה להישאר עם מה שיש לה ושכל העולם ישתנה בשבילה?
ההבדל בין החרדים לצמחוניים הוא גדול.העולם התקדם, אה?
אז למה טבעונים וצמחונים נחשבים שיא הסטייל ושיא הקידמה הנאורה? למה להם לא אומרים : "היי, אתם מתנהגים כמו ילד סרבן אכילה בן 3?"
למה מכילים את כל (!) ההזויים וההזויות מכל גווני הקשת. מקבלים , מכילים. ו- "היי זה אפילו מגניב, השונות הזו " (אחי יש לו ערכים הוא לא כזה כמו כולם...)
אבל כשזה מגיע לחרדים?
בום טראח.
אין הכלה, אין הבנה, אין התאמה לצרכים, אין כבוד.
ואין אין אין
את כל הנ"ל.
אז צר לי, אבל לא.
זו לא קידמה.
קידמה זה התקדמות .
זו ראיה רחבה מעבר לנקודה בה אתה עומד ובה אתה נמצא.
קידמה זה הבנת האחר והכלת כל הסגנונות.
הבנה שלא כולם דומים לך וצריכים לנהוג כמוך.
קידמה זה לצאת מהריבוע בו אתה תקוע ולגלות אנשים שונים. להכיל, למצוא פתרונות חכמים ומתקדמים שיתאימו לכולם.
כן , גם לכאלו שרוצים לשמור על הערכים שלהם ולא מתביישים בהם.
זו קידמה.
זה לא עונה על השאלה והנושא שדיברנו עליו.אותה אחת שרוצה שידאגו לכולם.
וכולם זה כולל כולם.
ההבדל בין החרדים לצמחוניים הוא גדול.
אנחנו לא חזרנו למכשיר טיפש אלא נשארנו.
בשונה מהם, שלאחר שהם התקדמו לתרבות המערבית, הם החליטו לחזור ולשמר את הטבע.
אדם שהחליט להישאר עם משקפיים עגולים משנות ה...
לא נהיה מתקדם כי האופנה חזרה.
אסביר שוב,זה לא עונה על השאלה והנושא שדיברנו עליו.
וגם למה הדרישה היא שאחרים ידאגו לך? למה שאת לא תדאגי לעצמך?
ברוך השם ישתבך שמו לעד!!ההבדל בין החרדים לצמחוניים הוא גדול.
אנחנו לא חזרנו למכשיר טיפש אלא נשארנו.
בשונה מהם, שלאחר שהם התקדמו לתרבות המערבית, הם החליטו לחזור ולשמר את הטבע.
אדם שהחליט להישאר עם משקפיים עגולים משנות ה...
לא נהיה מתקדם כי האופנה חזרה.
קידמה איננה דבר מסויים, קידמה היא התקדמות.אסביר שוב,
העניין כלל לא היה מי ידאג למי ולא אם חזרנו אחורה או קפצנו קדימה.
אלא , שקידמה הינה התפתחות וחשיבה מחוץ לקופסא למציאת פתרונות שיתאימו לכולם.
ותהיה בטוח שגם אלו שהמציאו פתרונות כאלו ואחרים (לאנשים כבדי שמיעה לדוגמא) לא בהכרח חשבו על תועלת ועזרה טהורה לזולת ב100%. אלא מתוך רצון לפתור בעיות ולהנגיש את השירותים לכלל האוכלוסיה.(אנחנו הרי מתקדמים לא? צריך שיהיה מענה לכל אחד/ת)
ואני חושבת שאני כבר חוזרת על עצמי. אז אם זה לא היה מובן תחזרו שוב על השרשור(אבל הפעם תעשו את זה לאט. ובלי עצבים...)
חלק מקדמה זה גם להתגבר על הרצונות של עצמך.. ולהכיל את השונה גם אם לדעתך הוא לא מתקדםקידמה איננה דבר מסויים, קידמה היא התקדמות.
לגבי תגובתך הקודמת שבראשיתה תמהת מדוע הצמחוניים נחשבים מתקדמים ואילו החרדים לא? זאת התשובה, שהחרדים לא נחשבים מתקדמים גם אם העולם הגיע לאותו מקום אחרי כמה סיבובים.
ולגבי סוף תגובתך, קידמה להגדרתם איננה הכלת כל אחד, שאם לא כך נצטרך להכיל גם את 'השמרנות' וודאי שאין זו כוונתם.
אלא קידמה היא להכיל כל שיטה שמבוססת על חשיבה לא מיושנת, גם אם היא מביאה אותך לתוצאות מיושנות.
ועל כך התשובה, החרדים נשארו, לא התקדמו.
ישתבח שמו לעד!ברוך השם ישתבך שמו לעד!!
יש לנו את הרבנים שמורים לנו את הדרך ואנחנו לא צריכים לטעות ולחזור..
ויש כאלה שכן טעו וחזרו...
וזה ממש שטותי לדעתי להגיד שמי שהתקדם וחזר ראוי להתחשבות, ומי שלא-לא,
התרבות המערבית היום היא לקבל את השונה\מוגבל\חריג ולתת לכל אחד אפשרות להתקדם בחייו גם עם דרך החיים המסויימת שהוא בחר לעצמו,
ואגב, אני דווקא דיי מרגישה שהעולם כן מתחשב בכזה מצב משרד הפנים והמיסים אני הצלחתי להזמין תור בלי...
בקשר למכבי, הכל עובר לי למייל, סיסמה ראשונית באמת הלכתי לקופ"ח לא ידעתי שיש אפשרות אחרת
בלת"קניסיתם פעם לקבל סיסמא ראשונית לאתר של מכבי?
ובכן, כאן הדבר מתחלק לשנים.
אם אתה חילוני, או חרדי עם היתר מיוחד... אין בעיה... אתה מקבל סיסמא לנייד, ונכנס תוך רגעים ספורים.
אבל אם אתה חרדי... הם לא שמעו על שליחת קוד בשיחה טלפונית, הקידמה עוד לא הגיעה אליהם... רק בהגעה פיזית למשרד הקופה תקבלו סיסמא.
לא. אפילו אם תגיעו עם ת.ז. של מבקש הסיסמא, ואפילו אם תגיעו עם יפוי כח, ואפילו אם אתם בני הזוג של מבקש הסיסמא...
לא הגיע הזמן לעשות לזה סוף?!
אמרתי, וזה לא עזר...בלת"ק
תגיד להם שאתה עובר קופה בגלל זה והם יסדו לך אפשרות לקבלת קוד בשיחת טלפון
אני מכירה קופה מסוימת שאמרו דבר כזה וזה עזר מאוד..אמרתי, וזה לא עזר...
בפעם ה 200 אלף לאשכול זה:קידמה איננה דבר מסויים, קידמה היא התקדמות.
לגבי תגובתך הקודמת שבראשיתה תמהת מדוע הצמחוניים נחשבים מתקדמים ואילו החרדים לא? זאת התשובה, שהחרדים לא נחשבים מתקדמים גם אם העולם הגיע לאותו מקום אחרי כמה סיבובים.
ולגבי סוף תגובתך, קידמה להגדרתם איננה הכלת כל אחד, שאם לא כך נצטרך להכיל גם את 'השמרנות' וודאי שאין זו כוונתם.
אלא קידמה היא להכיל כל שיטה שמבוססת על חשיבה לא מיושנת, גם אם היא מביאה אותך לתוצאות מיושנות.
ועל כך התשובה, החרדים נשארו, לא התקדמו.
בבקשה...תעלה פה את הקישור של צור קשר איתם ויכול להיות שככל שיותר יבקשו הם יטפלו בזה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: