אתגר אתגר #7 - חודש אייר - ספירת העומר

קווי מתאר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עימוד ספרים
והנה תוצאות השיפוט:

לפני הכל, תודה על הזכות להשתתף באתגר נוסף - והפעם מהצד השני. היה מרתק לעקוב אחר העבודות שעלו כאן.
אני לא טובה בלהכביר במילים, אז הפעם זה יהיה קצר:

מקום שלישי:
@hayah
> לצפיה במודעה
עם עיצוב נעים ומושלם וציטוט מרגש מה"חוזה מלובלין".

מקום שני:
@moshiko00
> לצפיה במודעה
הדרך המובילה מהפירמידות של מצרים הישר אל קבלת התורה, כשקלידי האורגן מוסיפים לתמונה הרבה צלילים ורגש. גם המרקם מוסיף המון.

ובמקום הראשון:
@וו
> לצפיה במודעה
המודעה מביעה במדויק את הציפיה וההמתנה לקראת המפגש המחודש. הכיתובים הידניים, המחיקות והערות הביניים הופכים את כל הסיפור לאישי וכזה שנוגע לכל אחד עמוק בלב. הצד העיצובי - מושלם!

תודה גם על 10 העבודות הנוספות, שלכל אחת הייחודיות שלה, וכל אחת האירה נקודה נוספת ושונה מתוך ימים גדולים אלו - ימי ספירת העומר.
@Connected @ר גן עדן @יואב ברק @itamar y @Turkiz @איילתוש @ברכי ל @תמימה @save as @לאה עמוס1

Studio Grafix

עיצוב גרפי ומיתוג עסקי למוסדות ועסקים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
יוצרי ai
תודה רבה לשופטת היקרה @קווי מתאר
האמת שלא ציפיתי והופעתי לראות שאני הזוכה...
יש לציין שהיו כאן רעיונות נפלאים! והכי יפה לראות איך כל אחד רואה דברים מזוית ראיה שונה.
מלכתחילה חשבתי על הרעיון אך הייתי בטוחה שיהיו כאן כפילויות, בסופו של דבר כל אחד היה מקורי לכשעצמו עם עבודות לא פחות טובות :)

אז כעת תורי לעלות אתגר, נכון?
מקווה ב"ה כבר ביום/יומיים הקרובים.

שוב תודה ובהצלחה לכולנו!!!

יוסף שטיין

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה תורנית
מממ.png

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

השתקפות מרהיבה • אתגר 137

לוח מודעות

למעלה