אתגר אתגר #11 - הכיף שביצירה

לה

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
אתגר-01.jpg

תמימה

מעטפת אישית מושלמת. בשבילך.
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
אתגר צורות חופש.jpg
זה החופש עליו אני חולמת שנים :)
ובכנות הרבה מודעות הוציאו לי פה ת'עיניים...
לא הוגן כשאנחנו עובדים כל כך קשה ושום פיסת חופש לא נראית...

נערך לאחרונה ב:

ברכי פוזנר

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
תוצאות בעז"ה מחר
:)

ברכי פוזנר

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
ערב טוב לכולם

קודם כל שאפו!! ביצועים נהדרים מלאי חיות וצבע, מעוררים את העין והלב

יש הרבה עבודות נהדרות והבחירה היתה קשה אבל החלטתי להיצמד לכללים של האתגר ואפילו להיות קצת אסרטיבית (טוב נו, התכוונתי עקשנית) עם זה.

תבינו, זה קל (יחסית ) ליצור יצירה חופשית בנושא החופש כאן הרעיון היה שתשתמשו דווקא עם הצורות שהבאתי גם כי הם נורא חמודות וגם כדי להעלות את רמת האתגריות, המטרה היתה ליצור מגבלה צורנית ולתת דרור לדמיון.

אז קודם כל מזכירה את הכללים: (שמשום מה הרבה התעלמו מהם ☹)
אין להוסיף צורות נוספות (!) או לשנות את מהות הצורה, והכי חשוב יש לתת לצורות את הבמה והכבוד מלא הפריים.

ולזוכים!

טם טדדדם טדדם דדם דדם

מקום ראשון: @יונתן ליפשיץ

עשוי 100% טהור מהצורות הייעודיות, יש פה זרימה אינסופית מהפנטת, המון רבדים של עומק וצבעוניות מושלמת. הפריים בנוי טוב, יציב ברור ובטוח בעצמו. בכלל סגנון הרטרו הזה עובד פה כ"כ טוב שפשוט וואהו.

11-6.jpg

מקום שני: @קליקים

אז נכון שיש פה תוספת דמויות משמעותית, עדיין מרגיש לי שרואים את הצורות מספיק טוב והן מבטאות את החופש והדרור, מה שמאוד אהבתי כאן זה את הרגש והפאן שעובר בלי דיבורים פשוט רוח על הפנים, שמש מסנוורת, שדה מלא האופק והמון המון שחרור ואנרגיה מתפרצת.

טיפ: הייתי מנסה להוריד 2-3 דמויות ההוא שקופץ נראה לי עושה את העבודה מצוין השאר קצת חוסמים לי בפריים. מה שנקרא תני לו לקפוץ בלי הפרעות.

חופשיות.jpg

ואיתה עימה היצירה היפה של @וו, האמת שהויזואל הכללי די דומה, אז למרות שגם פה הצורות קצת נספחות ולא הדומיננטיות, עדיין החופש מורגש, יש פה משהו פורץ מסגרות, לי זה היה נראה שהציפור יצאה מהמעגל הגיאומטרי והקשה למשהו מופשט קל ונקי יותר, המוטיב של הים עם הציפור גורם לרוגע שמרגיש נהדר.
טיפ: הכנף שכמעט נוגעת בחצי גורן מפריעה לי, והקומפוזיציה באופן כללי לא כ"כ ברורה.

361182-63cc5091bde2cf086abf818555ffdbd6.jpg

מקום שלישי: @michal shiloni
שימוש מצוין בצורות, מאוד מזמין להכנס לאוירת רוגע ודרור נפשי, האדום צהוב וקצת כתום הזורחים האלה בפריים עושים פה טוב על רקע הצבעים העדינים, ההברקה עם הרגליים של השולחן מעולה!! ולא יודעת למה אבל הקומפו' הממורכזת כאן עובדת טוב.

טיפ: הייתי מורידה את החלון כך שיהיה לי יותר חלל בחלק העליון מאשר התחתון. ויחד איתו את השולחן, גם הוא מרגיש גבוה מידיי וקצת מסתיר את הים.

361214-3b6e78364c1d989f383dfea15f551265.jpg

ועוד כמה שלא יכולתי שלא להתייחס:

היצירה של @arv
טרוף של עבודה, אין לי מה להוסיף, זה זורם ונעים בעין, עדין ומלא חיות ודינמיקה, פשוט מושלם.
לצערי לא הצלחתי למצוא כאן צורה אחת מתוך הצורות הנתונות ולכן היצירה נפסלה.
וממש בקטנה, הייתי מסדרת את הענף הקטן בימין שיושב על חלל ריק, הוא מרגיש מעט מנותק.

18-06-2018 18-39-13.jpg

היצירה של @ארזים1
עבודה נהדרת, ממש (זה נעשה במיוחד לאתגר? מורידה את הכובע!!!) פריימים חיים ומלאי תנועה, שימוש מקסים בצבעוניות, שמירה על איזון בין החללים, ממש עבודה יפיפיה!

גם כאן הבמה נתונה לאוביקטים אחרים ולא הצלחתי לזהות עבודה עם הצורות, יש הרבה צורות מוספות, ומה שכן מצאתי בקטנה בקטנה מרגיש כקישוט רקע נחמד וזה לא היתה כוונת האתגר.

אבל שוב, בלי קשר לאתגר, סדרה מהממת. שאפו!!
ארץ ישראל.jpg

ואחרון חביב, היצירה של @ר גן עדן
גם זו עבודה מצוינת בעיניי, הצבעים מדויקים זה חי ועוצמתי, יש פה חלוקה מעניינת של הפריים והולכה נהדרת של העין מהציפור הזועמת שמביטה על הציפור שמחפשת משהו לנקר ואז הירידה במדריגות.

הסיבה שבשלה זה לא זכה היא מכיון שהרגשה הכללית כאן חנוקה וקצת חסומה לא חופש ולא דרור, אם זה הקווים שחותכים את הפריים מצד לצד אם זה הציפורים המכווצות אחת צמוד לשניה אם זה מילוי הפריים באוביקטים בלי מספיק חלל לנשימה.

טיפ: מפריע לי המריחה של הטקסטורה בעמוד המאונך, זה מיד בלט לי בעין, אפשר בקלות לסדר את זה וגם החיבורים של הקווים צריכים עוד קצת עבודה.

יצירה בכיף.jpg

חייבת לציין שהיו עוד ביצועים יפים מאוד שנפסלו מהסיבות שלעיל.

אם קראתם עד פה אז כל הכבוד ותודה.
השרביט עובר ל @יונתן ליפשיץ, מוזמן להעלות את האתגר הבא.
תודה לכולם ובהצלחה רבה!!

מקווה שאכן נהניתם :)
המשך ערב מעולה.

נערך לאחרונה ב:

ר גן עדן

* מעצבת פנים והום סטילינג *
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
@NBR
תודה על ההשקעה בניתוח היצירה.
ההערות שלך מחכימות. את צודקת. החכמת אותי.
ממש מעריכה את הזמן שהקדשת לכך.

Studio Grafix

עיצוב גרפי ומיתוג עסקי למוסדות ועסקים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
יוצרי ai
@NBR תודה רבה על ההשקעה!!! אתגר בהחלט מעניין ומקצועי.
הבנת מצוין את מה שרציתי לשדר, שמתוך ה"תסבוך" של המון המון.. הציפור מחליטה לפרוץ ויוצאת לה לדרור ולשקט שמחכה לה אי שם בפינה..
אגב, מבחינת קומופזיציה- צודקת בהחלט- האמת שהתוצאה שהעלתי זו בעצם "קרופ" שהחלטתי לעשות ליצירה. הרגיש לי שכל השאר סתם מיותר...

ו @יונתן ליפשיץ הייתי בטוחה שתזכו, אני נשארתי פה פעור מהיצירה המדהימה הזאת.
הצלוחה! מחכים לאתגר הבא...

יונתן ליפשיץ

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
תודה רבה!
המחמאות ותשומת הלב שווים יותר מהמקום הראשון (סתם:))
מעבר לאתגר של צורות הייתה פה צורה של אתגר
אז תודה ל @NBR על הפעילות החשובה שתורמת המון.

m6er

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הי, פספסתי!!
התחלתי.. אבל הייתי עסוקה ולא היה לי זמן להמשיך..
דמיינתי דלת המובילה אל החופש..
ההתחלה שלי ותמשיכו לדמיין!!
אתגר 11.jpg

michal shiloni

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
וואו,
כבוד גדול להיות סגנית לתותחים כאן...
באמת אתגר מאתגר, ומוכיח שוב שאין גבולות ליצירתיות והאומנות,
תודה רבה, נהניתי ליצור, ונהניתי לראות את היצירות המפתיעות.
ו @NBR תודה על ההתיחסות האישית והניתוח של היצירות,
מחכים לאתגר הבא...

יונתן ליפשיץ

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
אשתדל להעלות אתגר חדש בתחילת השבוע הבא
שבת שלום.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

השתקפות מרהיבה • אתגר 137

לוח מודעות

למעלה