התחלתי לפני עשרה ימים את האתגר הזה.
לא יודעת מה חשבתי לעצמי בערב פסח., אבל מהרגע ששמעתי על הרעיון הייתי חייבת לנסות...
קיצער..
היה מרתק ולמדתי מזה המון..
רוב הפנים הסתכלתי על רפרנסים- עצרתי פריים מסרט וציירתי או תמונות משאטרסטוק וכאלה וחלק ציירתי מהדמיון
אז בעצם מהו אתגר 100 הראשים?
אתגר 100 הראשים התחיל במקור בשנת 2019 על ידי אחמד אלדורי בערוץ היוטיוב שלו.
הרעיון הוא לצייר 100 ראשים ו / או דיוקנאות תוך עשרה ימים. מה שאומר שצריך לצייר 10 ראשים במשך 10 ימים רצופים.
זה אולי נשמע קל . אבל לצייר 100 ראשים זה בעצם הרבה עבודה.
עם זאת, עם השלמת האתגר בהצלחה, יש סיפוק אדיר והתקדמות.
אני ציירתי כמובן ידני, עם עט של חברה סינית אחת מוצלחת מאוד שקניתי בארטסט ועוד עט של faber-castell
אם עוד מישהו רוצה לנסות את זה אז יש לי כמה עצות שיכולות מאוד לעזור:
1. לאסוף חומרים לפני ההתחלה, זה לוקח המון זמן למצוא דמויות מאופיינות ושכייף לצייר , איסוף החומרים מראש יכול לחסוך הרבה זמן.
2. לצייר בבת אחת 10 ציורים זה נורא קשה ומתחילים לחפף באחרונים, לכן כדאי לחלק את זה לפחות לפעמיים ביום- 5 ו-5
3. מוטיבציה- צריך הרבה כח רצון , כי זה נשמע יותר קל ממה שזה, אז רצוי לשתף כל יום אנשים, או לעשות את האתגר עם מישהו נוסף
או אולי לפתוח אשכול בפרוג עם האתגר הזה, או לבקש ממישהו שינדנד לכם לא להתייאש... (אני מוכנה!!)
בגלל שזה היה בערב פסח לצערי קצת חיפפתי על חלק מהפנים.ואני לא מספיק מרוצה
אז העליתי עוד קובץ של 36 פנים שיותר אהבתי - ל"ו הצדיקים שלי
זהו מקווה שאהבתם והחכמתם..
ועכשיו אתגר בשבילכם-
מעניין אותי איזה פרצוף אתם הכי אהבתם...
תודה רבה
והנה היותר מוצלחים בעיני..
לא יודעת מה חשבתי לעצמי בערב פסח., אבל מהרגע ששמעתי על הרעיון הייתי חייבת לנסות...
קיצער..
היה מרתק ולמדתי מזה המון..
רוב הפנים הסתכלתי על רפרנסים- עצרתי פריים מסרט וציירתי או תמונות משאטרסטוק וכאלה וחלק ציירתי מהדמיון
אז בעצם מהו אתגר 100 הראשים?
אתגר 100 הראשים התחיל במקור בשנת 2019 על ידי אחמד אלדורי בערוץ היוטיוב שלו.
הרעיון הוא לצייר 100 ראשים ו / או דיוקנאות תוך עשרה ימים. מה שאומר שצריך לצייר 10 ראשים במשך 10 ימים רצופים.
זה אולי נשמע קל . אבל לצייר 100 ראשים זה בעצם הרבה עבודה.
עם זאת, עם השלמת האתגר בהצלחה, יש סיפוק אדיר והתקדמות.
אני ציירתי כמובן ידני, עם עט של חברה סינית אחת מוצלחת מאוד שקניתי בארטסט ועוד עט של faber-castell
אם עוד מישהו רוצה לנסות את זה אז יש לי כמה עצות שיכולות מאוד לעזור:
1. לאסוף חומרים לפני ההתחלה, זה לוקח המון זמן למצוא דמויות מאופיינות ושכייף לצייר , איסוף החומרים מראש יכול לחסוך הרבה זמן.
2. לצייר בבת אחת 10 ציורים זה נורא קשה ומתחילים לחפף באחרונים, לכן כדאי לחלק את זה לפחות לפעמיים ביום- 5 ו-5
3. מוטיבציה- צריך הרבה כח רצון , כי זה נשמע יותר קל ממה שזה, אז רצוי לשתף כל יום אנשים, או לעשות את האתגר עם מישהו נוסף
או אולי לפתוח אשכול בפרוג עם האתגר הזה, או לבקש ממישהו שינדנד לכם לא להתייאש... (אני מוכנה!!)
בגלל שזה היה בערב פסח לצערי קצת חיפפתי על חלק מהפנים.ואני לא מספיק מרוצה
אז העליתי עוד קובץ של 36 פנים שיותר אהבתי - ל"ו הצדיקים שלי
זהו מקווה שאהבתם והחכמתם..
ועכשיו אתגר בשבילכם-
מעניין אותי איזה פרצוף אתם הכי אהבתם...
תודה רבה
והנה היותר מוצלחים בעיני..