יש לי רעיון מגובש, אפילו שתיים. אממה? לדעתי הבסיס לשתיהם קצת נדוש.תודה,
קדימה,
הבא בגולגולת.
יש לי רעיון מגובש, אפילו שתיים. אממה? לדעתי הבסיס לשתיהם קצת נדוש.תודה,
קדימה,
הבא בגולגולת.
נקודה נחה, על פני המים.לא לא לאאאאאאאא כנס פה הנה מייד ושב לתת משהו מיוחד על דג מחוץ למים.
כלומר, כנס כדי לצאת.
ממש מחכים פה לזווית שלך.
תן את הרעיון החמישי אני רוצה שתתן כאן פה שיהיה.יש לי רעיון מגובש, אפילו שתיים. אממה? לדעתי הבסיס לשתיהם קצת נדוש.
החלטתי להעלות אחד מאלו הנדושים - ומקסימום להעלות אחר כך קטע נוסף.תן את הרעיון החמישי אני רוצה שתתן כאן פה שיהיה.
ואם בסיס הרעיון נדוש, תביא את האמוציות ממקום לא נדוש.
כמעט כולם נדושים@נריה מגן :
ארכיטקט צמרת במטבח מרתף קוגלים במאה שערים לפני החג
מנקה רחובות שננעל במרתף בנק מלא בטובין
חרדי שקיבל כרטיס ומצא את עצמו אמור להדריך תיירים סיניים על תרבות האינקה
תולעת ספרים בטיול במסוק אפאצ'י
עץ עתיק שצומח באמצע אוטוסטראדה.
עוד?
כמעט כולם נדושים
הנה מחשבה שניה, מתחיל לצאת מהקופסא, מחכה למחשבה חמישית, עם אמוציות.@אשר שרבר
גנגנננגנננגנננננננ
חצ'קון שצומע על עמוד הקוטב הצפוני
רכבת קלה שהשמינה מוצאת עצמה בכנס קרדיולוגים כוזריים
מספר ראשוני מתחלק לשתיים על בננה ולחלחלתו גומר כמתרגל בקורס ביזור אשדות במכון לב
קוף בעל שישה אצבעות פותח חשבון בנק בגולאג אנטישמי בפתח תקווה
מכוון בטטות חסר לב מפתח ברגלו השמאלית זימזום באוזן
עוד?
בנוגע לאינקה אין שום בעיה בזה. תן לי ואעשה את זה בקלות. ותיקי הפורום יודעים גם למה. - בנוגע לסינית, אהמממ... מקסימום נשתמש בגוגלטרנס.חרדי שקיבל כרטיס ומצא את עצמו אמור להדריך תיירים סיניים על תרבות האינקה
יפה מאוד מאוד מאוד!ואגב, @אבימי , הסיבה שהחלטתי שכן להעלות משהו בנושא חרדים-חילוניים על אף הנדושות היחסית, הינה בהתחשב בעובדה שהאתגר לא דרש דג מקורי מחוץ למים... האתגר היה לתאר את התחושות של הדג. במקרה שלי - תחושת העויינות והניכור.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: