צריך לשלוח לה למייל בPNG תראה בהודעה הראשונה.יש לי אותו גם בקובץ PNG אם תצטרכו..
את מתכוונת לשלוח אונליין או להדפיס את זה, לא?בראשון אחבר בעזרת ה הכל, אשתף אתכם בתוצאה ונשלח אליה!
האות הנ' נתפסה וצוירה כבר, מציעה להכנס לאקסל ולבחור אות פנויה אחרת.לקחתי את האות נ'
מממ רעיון. אחשוב על האופציות!את מתכוונת לשלוח אונליין או להדפיס את זה, לא?
כדאי שיהיה מודפס פיזית ובגדול שיוכלו לראות כל אות ויישלח אליה.
ככה יהיה לה מוטיבציה כשתסתכל על זה, כי שיקום זה תהליך בד"כ מתיש, מתמשך ודורש הרבה מוטיבציה.
יש מישהו שכבר אחראי על ההדפסה ומכיר אותה לאן לשלוח?
אולי @שירי כהן
אם צריך עזרה בעלויות של ההדפסה- אשמח לעזור.@יפית כוכב זה רעיון מעולה והאות שלי בדרך, שאלה-
מממ רעיון. אחשוב על האופציות!
מחכה בסקרנות לראות את התוצאה שלך!
מדהים ביותר!
מה המייל שלך?נהדר ביותר! נא לשלוח אלי למייל
מוזר... כי אני כתבתי אתמול שאני רוצה את האות נ' ולא ידעתי שצריך להיכנס לאקסל, העיקר הבריאות..האות הנ' נתפסה וצוירה כבר, מציעה להכנס לאקסל ולבחור אות פנויה אחרת.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: