האתגר נינעל. שיפוט יעלה בהמשך בע׳׳ה.
תודה ובהצלחה לכל מי שהשתתף והיה חלק!.
תודה ובהצלחה לכל מי שהשתתף והיה חלק!.
ברכות!העלתי את האתגר.. ומה לעשות? בלי שתכננתי, הייתי צריכה להתנתק מכאן למשך זמןן... זרמתי. אם כבר מתנתקת- אז עד הסוף.
עניין אותי לראות עד כמה תעופו רחוק. עד כמה תפתיעו אותי.
ועשיתם את זה בענק!
מצאתי את עצמי, דבוקה למסך, משך זמן ארוווך. לא זזה מילימטר, קוראת שורה אחרי שורה, עוצרת רק כדי לנשום, וצוללת שוב, אל תוך כל המילים החזקות והמביעות שחיברתם לקטעים מדהימים שכבר היכן שהוא באמצע קריאתם הבנתי ששיפוט קל לא יהיה פה, ולא חיים קלים.
ואז נזכרתי, שהשיפוט עלי. רוב השמות היו ברשימת הזוכים. בחשיבה ושיקול חוזר ונישנה, מבוסס על שיקולים כאלה ואחרים, וכן, גם עזרה חיצונית, השארתי רק שלושה זוכים. והנה הם לפניכם:
מקום שלישי- @ifatrosh
מקום שני- @RU1
מקום ראשון- @מיהי
תודה לכל שאר הניקים שהשתתפו. אולי לא ניבחרתם, אבל הייתם מעולים! כל קטע קראתי בעיון והתחברתי אליו מאד מאד! תודה על הזכות לעלות אתגר!
הלוואי אם הייתי יכולה לבחור את הכל.. הלוואי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: