ב"ה
עוגת שוקולד בלי ביצים
מעולה ביותר, משתמשים רק במתכון הזה כי הוא פשוט ומהיר, ויוצא מעולה ממש
(המתכון של ניקי ב.)
מחממים תנור ל180 מעלות,
מכינים תבנית (אני משתמשת בעגולה-קפיץ) + נייר אפיה,
מרתיחים מים בקומקום
ומתחילים:
280 גר' קמח (2 כוסות)
250 גר' סוכר (כוס ורבע)
כוס אבקת שוקולית
שליש כוס קקאו
מערבבים היטב את האבקות עם כף.
מוסיפים לקערה:
480 מ"ל מים רותחים (2 כוסות)
120 מ"ל שמן (חצי כוס)
מערבבים היטב
מוסיפים לקערה:
כפית סודה לשתיה
2 כפות חומץ
מערבבים היטב
שופכים לתבנית ומיד מיד לתנור.
אופים 45 דקות עד שקיסם יוצא עם קצת פירורים.
בהצלחה!
עוגת שוקולד בלי ביצים
מעולה ביותר, משתמשים רק במתכון הזה כי הוא פשוט ומהיר, ויוצא מעולה ממש
(המתכון של ניקי ב.)
מחממים תנור ל180 מעלות,
מכינים תבנית (אני משתמשת בעגולה-קפיץ) + נייר אפיה,
מרתיחים מים בקומקום
ומתחילים:
280 גר' קמח (2 כוסות)
250 גר' סוכר (כוס ורבע)
כוס אבקת שוקולית
שליש כוס קקאו
מערבבים היטב את האבקות עם כף.
מוסיפים לקערה:
480 מ"ל מים רותחים (2 כוסות)
120 מ"ל שמן (חצי כוס)
מערבבים היטב
מוסיפים לקערה:
כפית סודה לשתיה
2 כפות חומץ
מערבבים היטב
שופכים לתבנית ומיד מיד לתנור.
אופים 45 דקות עד שקיסם יוצא עם קצת פירורים.
בהצלחה!