מצד שני בחיבה יש את הבעיה שנפגשים עם עוד אנשים מהציבור ואם רוצים לשמור על סודיות זה בעיהאם אישפוז בבי"ח
אז רק חיבה!
אם את מתנדבת בטח תדעי להגיד לי, יש שם הרבה חשיפה, זתומרת את נפגשת עם אנשים שאת מכירה, את באמת לא מעבירה את זה הלאה?בחיבה זה אנשים משלנו.
הרבה חום ואהבה.
גם מקצועי.
רופאים מאד טובים
(אני מתנדבת שם מידי פעם)
גם האתיקה היא "משלנו"?בחיבה זה אנשים משלנו.
הרבה חום ואהבה.
גם מקצועי.
רופאים מאד טובים
(אני מתנדבת שם מידי פעם)
היא שאלה כאן שאלה וכל אחד חושב את עצמו למאן דאמר מה מותר ומה אסורמחפשת המלצות או דיס המלצות על אשפוז פסיכיאטרי לאישה חרדית
באיזה בית חולים כדאי או לא כדאי להתאשפז
מבחינת תנאים, יחס למטופלים, טיפול מקצועי וכן מבחינת מפגש עם עוד אנשים מהציבור
תודה רבה!
אני חושבת שאישה יראת שמים יכולה לשמור על עצמה מעברות של יהרג ואל יעבוריש בתיה"ח שסכנה רוחנית להתאשפז שם. עוברים שם על עבירות של יהרג ואל יעבור
כל מה שכתבת נכון, ובכל אופן אני מבקשת לא לפתח כאן דיון בנושא, אפשר באשכול נפרד, אני לא מעוניינת שהאשכול ינעלאין לי היכרות אישית עם חיבה והדיסקרטיות, אבל 2 הערות על הנ"ל:
1. לא נוח לי אם הטרמינולוגיה הנ"ל על הציבור החרדי. אם אנחנו חושבים/מדברים כך, מה נלין על ליברמן ודומיו?
2. חשוב להגדיר איפה נמצא ה'ידעו/לא ידעו' בסדר העדיפויות,
ישנם כאלו שמשיקולים אלו מעדיפים להתכחש
יש כאלה שכבר לא יכולים להתכחש.. אבל מעדיפים להתעלם ולא לטפל בשביל שלא ידעו
וכשהעסק יוצא משליטה, מנסים להחביא אותו/ה עד שבסוף גם "כולם יודעים", וגם פספסו את המצב.
ברור שהחשיבות לענין הנ"ל מובנת
אבל חייבים להגדיר איפה זה בעדיפויות
ואם נקבל את זה שבמחלקות פסיכיאטריות אחרות יש זוועות רוחניות וגשמיות, יחס מזעזע למטופלים ועוד, ועל מקום חרדי סומכים מהבחינות הנ"ל, אז גם החששות צריכות לקבל את הפורפורציות הנכונות.
תלוי אם זה מבוגרים או נועריש בתיה"ח שסכנה רוחנית להתאשפז שם. עוברים שם על עבירות של יהרג ואל יעבור
בגבול. אבל השיקול המרכזי צריך להיות קודם מקצועיות שבתוך המקצועיות -כבוד לאדם.אני חושבת שאישה יראת שמים יכולה לשמור על עצמה מעברות של יהרג ואל יעבור
ושוב, ביקשתי חוות דעת על בתי חולים
אשמח לקבל, תודה
נא לא לדרדר את האשכול לדיונים אחרים
גם לא במבוגרים?וחיבה לא מטפל בכלל באובדנות
אני חושבתגם לא במבוגרים?
סליחה שהכעסתי.אני חושבת שאישה יראת שמים יכולה לשמור על עצמה מעברות של יהרג ואל יעבור
ושוב, ביקשתי חוות דעת על בתי חולים
אשמח לקבל, תודה
נא לא לדרדר את האשכול לדיונים אחרים
היינו שם רק במיוןמכירה.
אוירה מאוד חמ ה ומשפחתית יחס מאוד טוב של הצוות למשפחה ומלווים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: