כללי אשמח לשמוע חו"ד על 2 איורים שעשיתי בימים האחרונים

nati-design

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
אשמח לשמוע דעתכם על עצם האיורים (מה אפשר לשפר) ובפרט על עניין האיורים בתיק העבודות,
תמיד אני מסתפק האם זה משדר מקצועיות בתוכנה או שסוג האיורים הנ"ל משדרים ילדותיות:confused:

אני עושה את זה כי אני אוהב את זה, אך כאמור אני מסתפק לגבי איך הם משפיעים על תיק העבודות,

(ואם אתם יכולים לעיין בתיק העבודות שלי ולהגיד לי מה אפשר להוסיף בו כדי שסוף סוף יגיעו אלי עבודות, זה בכלל יהיה טובה גדולה)

תודה למסייעים:)

קבצים מצורפים

• בוגטי פלוס אאוטליין.jpg
    KB 908.4 · צפיות: 0
  • אקדח לבלוג עם אאוטליין.jpg
    KB 394.8 · צפיות: 10

גולד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
נתוש, אחלה, פוצץ, בנאדם!

מ-ד-ה-י-ם
עלה והצלח

nati-design

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
תודה רבה שרול היקר!

אז נראה לך מתאים לתיק עבודות?

good_say

משתמש פעיל
זה פשוט מדהים!!!
לאחרונה ניסית גם לצייר/לאייר ככה, אבל לא ממש הצלחתי :(. תוכל להסביר לי אולי איך עשית את זה?

nati-design

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
ואוו ממש מחמם את הלב, התוגובות שלכם. תודה רבה!!

אשמח לשמוע התייחסות גם לגבי השאלה אם זה מתאים לתיק עבודות.

אממ לשאלת good_say איך אני עושה את זה?, זה המון המון השקעה. למשל את הרכב ציירתי בערך ב10 שעות! זה לא קל, אבל תתחילי עם דברים יותר קלים, לדוגמא איזה פרח, אני משתמש הרבה עם גראדיינט מאש וקליפינג מאסק, אממ זהו, בגדול זה נסיון עם אילוסטרייטור

ami18

משתמש צעיר
D I G I T A L
מה אתה גנוב?
אתה מקצועי בטירוף -
זה מעולה- לא יאמן

דוד מרדכי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
אצלנו בקורס (פרוג) היה פעם אחת שיעורי בית לעשות כזה דבר

ואמרו לנו שזה אמנם לא דבר שנשתמש בו הרבה כגרפיקאים אבל זה יהיה מאד מרשים לתיק עבודות.

sonya

משתמש רשום
כל הכבוד! מדהים.
לדעתי בשני האיורים חסר צל. בראשון אין צל בכלל והמכונית תלויה באוויר. ובשני הצל לא מספיק מבליט את האקדח, הוא נראה קצת שטוח.

good_say

משתמש פעיל
נכתב ע"י natush;428917:
ואוו ממש מחמם את הלב, התוגובות שלכם. תודה רבה!!

אשמח לשמוע התייחסות גם לגבי השאלה אם זה מתאים לתיק עבודות.

אממ לשאלת good_say איך אני עושה את זה?, זה המון המון השקעה. למשל את הרכב ציירתי בערך ב10 שעות! זה לא קל, אבל תתחילי עם דברים יותר קלים, לדוגמא איזה פרח, אני משתמש הרבה עם גראדיינט מאש וקליפינג מאסק, אממ זהו, בגדול זה נסיון עם אילוסטרייטור

אני יודעת שעושים את זה עם גראדינט מש, אבל משום מה זה הסתבך לי.
(אגב, באחד השיעורים שלי בגרפיקה, המורה הראה לנו איך עושים את זה. הוא השתמש עם קיצורי מקשים של ctrl+u, ו-ctrl+i, ככה שזה קיצר לו די הרבה, ועדיין, למרות שניסיתי - הסתבכתי...)

nati-design

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
תודה מקרב לב לכווולם, לגבי ההצללות, אני בפירוש מסכים, ברכב בכלל לא שמתי עדיין

איתמר נתן

עיצוב | מיתוג | פרסום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
עימוד ספרים
עימוד ספרים
מדהים מעיד על רמה מקצועית

nati-design

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
נכתב ע"י gutman09;428941:
n0 מי היה המורה שלך לגרפיקה?

הגרפיקאי הענק! איתי לוסטגרטן, גם בנאדם מקסים וגם צייר ברמות בנלאומיות

MV25

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
פשוט יפהפה!!
וודאי להכניס לתיק עבודות!

יוספי רוזן

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
חובה להכניס לתיקיית עבודות!!!!
מ-ד-ה-י-ם כמה שזה מקצועי ויפה.

שער

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
נכתב ע"י natush;428902:
אשמח לשמוע דעתכם על עצם האיורים (מה אפשר לשפר) ובפרט על עניין האיורים בתיק העבודות,
תמיד אני מסתפק האם זה משדר מקצועיות בתוכנה או שסוג האיורים הנ"ל משדרים ילדותיות:confused:

אני עושה את זה כי אני אוהב את זה, אך כאמור אני מסתפק לגבי איך הם משפיעים על תיק העבודות,

(ואם אתם יכולים לעיין בתיק העבודות שלי ולהגיד לי מה אפשר להוסיף בו כדי שסוף סוף יגיעו אלי עבודות, זה בכלל יהיה טובה גדולה)

א. יפה מאד
ב.הרושם שאני הייתי מקבלת מתיק העבודות, זה שאתה בעיקר ביצועיסט. לי נראה שמה שחסר שם זה יותר דברים עם רעיון וקריאייטיביות..

להכניס לתיק בוודאי שכדאי, אבל אולי כדאי גם לחלק את זה לפי קטגוריות, כמו: ציורים, כרטיסי ביקור וכו'

JOW

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
נכתב ע"י natush;428902:

איזה יופי ממש ממש יפה

park

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
יפה מאוד בדיוק עבדתי למדל את הרכב הזה בתלת מימד ובסוף זה נתקע באמצע.

תסדר את המכסה מנוע (אפי' שהמנוע מאחורה אבל למכסה מקדימה) חסר שם קצת את העיגול שלו הגרידיאנט שעשית הוא ישר.

אברוּמי

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
מושקע, כל הכבוד.

ובוודאי שמקומו בתיק העבודות,
אבל זה ברור לך ממילא.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  63  פעמים

לוח מודעות

למעלה