כללי אשמח לשמוע דעות בעד ונגד מחשב נייד לגרפיקה

• פותח הנושא KR
  • פורסם בתאריך

נפתלי טל

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
אם אין צורך אמיתי בניידות אז אין שום סיבה לקנות נייד!
כי כמו שהזכירו קודמי, יש הבדל בביצועים, ביציבות, ובאורך החיים אפילו אם המפרט דומה. אז עדיף לוותר על "הפוזה" של הנייד אבל להרוויח גם במחיר וגם בביצועים...!

אמנם אם הצורך הוא אמיתי אז אפשר מנסיון לעצב גם עם נייד בתנאי שהוא חזק- המחשב שלי נייד ומריץ ב"ה פוטושופ אילוס ואינדי' בו זמנית די בקלות אם כי לעומת היציבות של הנייח וודאי שזה לא אידיאלי אבל כמו שאמרתי- אפשר לחיות עם זה ואפילו די טוב, כל השאלה היא האם יש צורך אמיתי או לא ...

בהצלחה!

eli lev

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
נכתב ע"י כוכב;1162451:
אני משתמשת בנייד בגלל סיבת חוסר מקום בבית
וכל תוכנות הגרפיקה עובדות מצוין
וזה המפרט שלו

סתם דרך אגב:
חבל שאין לך 64 ביט
כי הפסדת יותר מ1 ג'יגה RAM

KR

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
טוב טוב, לא נקנה נייד.

תודה רבה לכל המביעים את דעתם, עזרתם לנו מאוד!

KR

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
נכתב ע"י כוכב;1162451:
אני משתמשת בנייד בגלל סיבת חוסר מקום בבית
וכל תוכנות הגרפיקה עובדות מצוין
וזה המפרט שלו

תודה לך על תגובתך האיכפתית והעלאת התמונה.

ויתרנו כרגע על הרעיון של נייד, לאור מרבית התגובות כאן,
ובעיקר בגלל שנצטרך להגדיל מאוד את התקציב אם בכ"ז נישאר על רעיון הנייד.

בכל מקרה תודה.

פרסומון

משתמש סופר מקצוען
לנקי כפיים- אני חולק (וסליחה מראש) עליך גם בקשר לנקודה הזו, שאותו המעבד יראה ביצועים פחותים בנייד.
אותו המעבד אני מתכוון למשל i5 דור שלישי בנייח לעומת i5 דור שלישי בנייד (אין ממש ממש את אותו התת דגם בנייחים ובניידים).
אתה צריך להבין, וזה דבר שכולם מותר להם לדעת, אני בתור טכנאי אומר לך, שכל חברת אינטל זה עבודה בעיניים.
אתן לך דוגמה קטנה, לאחרונה הם הוציאו דור רביעי למעבדים שלהם, ומה הם הוסיפו שם? מישהו טרח לבדוק? אז כמובן שכן.
אז קח לך בדיקה קטנה של האתר הכי מקובל בתחום:
http://www.cpu-world.com/Compare/422/Intel_Core_i5_i5-3470_vs_Intel_Core_i5_i5-4430.html
ברוב הפרמטרים הדור השלישי טוב יותר. בפרמטרים המובילים, בכולם הדור השלישי עדיף, מצד העיבודים הדור השלישי יותר טוב ובצריכת חשמל הדור השלישי לוקח פחות חשמל.
וגם כאן:
http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i5-4430-vs-Intel-Core-i5-3470

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה