אין לי הרשאות
טעות, עכשיו אני רואה שעלה, גם של היום.רק שעדיין לא עלה של יום שישי האחרון [תמיד עולה משהו כמו יומיים שלוש אחרי הזמן]
חצוף.מענין אם הרבנים אכן בדקו לעומק את המקום הזה, או שמוציאים חרם ע"י עדות של אדם אחד .....
חצוף.
אני לבד כאדם פרטי שמעתי עשרות עדויות במהלך השניםמענין אם הרבנים אכן בדקו לעומק את המקום הזה, או שמוציאים חרם ע"י עדות של אדם אחד .....
אכן, כמה מילים קשות על לקיחת אחריות על נפש האדם והתלות שכל הגופים הפסבדו טיפוליים מיצריים הייתה צריכה מזמן להיות מוקעת.רעידת אדמה בתחום הטיפול הרגשי
בוווווום
כל הרבנים שחתמו הם תמימים ומפעילים מניפולציות אבל אתה מכיר מקרוב וכו' וכו' ואינך תמים ויודע יותר טוב מכולם?!אני מכירה כמה שהיו שם מקרוב, שום תלות ושום מיניפולציות ושום שליטה על נפש האדם
לכל דבר בעולם יש מתנגדים, ואם באמת היו שם בעיות כאלו או אחרות. המקום היה מוקע מזמן מזמן מזמן
כבר שמעתי פעם מישהו שואל: "אני לא מבין כל הרבנים וגדו"י לא מבינים והעסקנים מרמים אותם, ורק אנחנו החכמים שלא מרמים אותנו?"כל הרבנים שחתמו הם תמימים ומפעילים מניפולציות אבל אתה מכיר מקרוב וכו' וכו' ואינך תמים ויודע יותר טוב מכולם?!
בהחלט נכון!כבר שמעתי פעם מישהו שואל: "אני לא מבין כל הרבנים וגדו"י לא מבינים והעסקנים מרמים אותם, ורק אנחנו החכמים שלא מרמים אותנו?"
הרי זה היפך האמונה הפשוטה שגדו"י מבינים הרבה יותר טוב מאיתנו בכל תום שרק יהיה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: