השוואה מגוחכת.גם מורה מתעסקת בנפשות לאחר שעברה קורס
הכל תלוי בהשקעה ובתרגול ובהמשך הלמידה
מי שחושב שטיפול דומה למה שמורה עושה אכן יכול להסתפק בקורס
השוואה מגוחכת.גם מורה מתעסקת בנפשות לאחר שעברה קורס
הכל תלוי בהשקעה ובתרגול ובהמשך הלמידה
יש הבדל בין טיפול ליעוץ,השוואה מגוחכת.
מי שחושב שטיפול דומה למה שמורה עושה אכן יכול להסתפק בקורס
גם אתם הלכתם למומחה להתמחות, אחרי הלימודים?למדתי יעוץ זוגי ב"תפארת שלום, של הרב שמחה כהן, (כבר לא מלמד), הרב בוחבוט, הרב גולדשטיין, ועוד.
היה מעשי מאוד.
מה עוד תרצה/י לדעת?
מבחינת הדרישות מצד הקורסים המוצעים ע"י ארגונים שונים, אין דרישה להתמחות. שלם כסף, תשתתף בקורסים (או שלא), עשה מבחן (בחלק מהקורסים), וקבל תעודה. אני עצמי בוגר של כמה קורסים כאלה (כולל הקורס שהגב' @נעמי בן צבי משתתפת בו).גם אתם הלכתם למומחה להתמחות, אחרי הלימודים?
מה שיוצא ממה שכתבת, שמכל הקורסים האילו אין תעלת וא"א לעשות עם זה כלום?מבחינת הדרישות מצד הקורסים המוצעים ע"י ארגונים שונים, אין דרישה להתמחות. שלם כסף, תשתתף בקורסים (או שלא), עשה מבחן (בחלק מהקורסים), וקבל תעודה. אני עצמי בוגר של כמה קורסים כאלה (כולל הקורס שהגב' @נעמי בן צבי משתתפת בו).
בעולם הטיפול סופרוויז'ן (פיקוח/הדרכה) הוא חלק בלתי נפרד מההכשרה. ויש גם דרישה ללא מעט שעות כאלה, שמסתכמים בלא מעט כסף. יש מסגרות לימוד שבהם גם חובה על התלמיד עצמו לעבור תהליך טיפולי.
באופן פרקטי, לבוגר קורס כמעט בלתי אפשרי לעשות סופרוויז'ן מהסיבה הפשוטה שאף אחד לא יסכים להגיע אליו לטיפול. מי יסכים לבוא לתלמיד שלא עובד במסגרת ממוסדת עם פיקוח, ועדת אתיקה וכו'. רק במקומות שבהם המרצה שמעביר את הקורס יסכים לשלוח מטופלים לתלמידים שלו הדבר אפשרי. אצל הרב רפאל גריינימן זה מובנה כך
לדעתי המינימום זה ינר (כל שלושת השנים), כמעט כל שאר המקומות הפרקטיקום הוא בדיחה, וכידוע בנושאים הללו ידע אפשר לקרוא גם בספרים... הסימולציות הדיונים הצפיה והביקורת הם עיקר העניין.מקפיצה את האשכול,
אני מאוד רוצה ללמוד יעוץ זוגי וגם לעבוד כמטפלת
אני כרגע בהכשרה של הדרכת כלות
חשוב לי שיהיה אח"כ תעודה מתאם הרבנות
ונוסף ליווי צמוד של מאמן!!
אני רוצה אח"כ להתמקצע בעוד נושאים שאני לא יכולה לעלות על הכתב פה!
בהתחלה חשבתי ללמוד בי.נ.ר. הבעיה שזה כבר התחיל ואני רוצה ללמוד בד בבד,
יש עוד מקומות מומלצים עם תעודה ומבחן מעשי??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: