אחרי קורס של יעוץ זוגי אפשר לעסוק כיועץ זוגי לא כמטפל זוגייוסי גולשטיין הוא אחד החזקים בתחום
רק תרשה לי להסב את תשומת לבך שאם רצונך לשמש כיועץ ומטפל זוגי אז גם בהנחה שהוא מוסר את כל הקורס (להוציא קורסים שמביאים אותו ליחידה אחת של כמה מפגשים בשביל שיוכלו לכתוב את השם שלו) עדיין בשביל לשמש בפועל כיועץ חייב לקחת ליווי בהתחלה, וזה בעלויות של אלפי ש''ח, וכן בהתחלה להשקיע מאוד בתרגול וחזרה לפני ואחרי מפגש עם זוגות
מה זה יועץ זוגי? מפגש של שו''ת?אחרי קורס של יעוץ זוגי אפשר לעסוק כיועץ זוגי לא כמטפל זוגי
טיפול זוגי ומשפחתי הם לימודים דו או תלת שנתיים ומתקבלים אליהם רק עם תואר שני וותק טיפולי
ההבדל בין טיפול ליעוץ הוא שמיים וארץ, ואיני באה חלילה לזלזל ביועצים ועבודתם, אך אין כאן השוואהמה זה יועץ זוגי? מפגש של שו''ת?
הבנתי את ההבדל בצד הלימודי,ההבדל בין טיפול ליעוץ הוא שמיים וארץ, ואיני באה חלילה לזלזל ביועצים ועבודתם, אך אין כאן השוואה
טיפול שונה מיעוץ בכל הצורה והתוכן והתהליך
רק לסבר את האוזן יעוץ בדכ לא מחייב פרקטיקום בטח לא ארוך, בינר למשל נדרשים ללוות זוג אחד ויחיד עם סופרוויזן ואז לקבל את התעודה הנכספת של ייעוץ נישואין
בטיפול זוגי ומשפחתי נדרשים לעשות 750 שעות פרקטיקום לא כולל 160 שעות הדרכה, טיפול בצפיה- שזה לצפות על טיפול בלייב, והדרכה קבוצתית
מצאו את ההבדלים
ההבדל בין טיפול ליעוץ הוא שמיים וארץ, ואיני באה חלילה לזלזל ביועצים ועבודתם, אך אין כאן השוואה
טיפול שונה מיעוץ בכל הצורה והתוכן והתהליך
הטיפול בדכ מגיע ממקום מקצועי ומדוייק יוצר וכך גם איכותוהבנתי את ההבדל בצד הלימודי,
אבל תכלס בשטח מה ההבדל בינהם?
יש כאלה שהולכים דווקא למטפל ולא ליועץ?
האם צורת הטיפול שונה?
אשמח לדעת אם אחרי שמסימים את הקורס יש לקוחות או שזה ממש בלתי אפשרי שמגעים לקוחות לאחד מתחיל "צעיר" וכו'למדתי יעוץ זוגי ב"תפארת שלום, של הרב שמחה כהן, (כבר לא מלמד), הרב בוחבוט, הרב גולדשטיין, ועוד.
היה מעשי מאוד.
מה עוד תרצה/י לדעת?
אין לי אפשרות בפרטי אשמח לקבל מייל. ממש תודה@10565 הייתי בכזה קורס של גולדשטיין, אם תרצה פרטים אפשר בשמחה באישי.
לגבי הלקוחות - טרם יודעת, מסיימת ללמוד עכשיו.אשמח לדעת אם אחרי שמסימים את הקורס יש לקוחות או שזה ממש בלתי אפשרי שמגעים לקוחות לאחד מתחיל "צעיר" וכו'
וגם אשמח לדעת האם לאחר הקורס באמת יש לך את הכלים לעזור לאנשים?
יש דבר כזה שנצמדים ליועץ מנוסה זה משהו שגרתי?לגבי הלקוחות - טרם יודעת, מסיימת ללמוד עכשיו.
מניחה שאם נצמדים ליועץ מנוסה לתצפית, סטאז וכו', בהמשך הוא ממליץ ושולח אליך.
גם מורה מתעסקת בנפשות לאחר שעברה קורסבלי קשר לפותח האשכול שאולי סתם מתעניין ולא באמת חושב על זה
אני תוהה מאיפה מגיע האומץ לאנשים שמרשים לעצמם להתעסק בנפשות לאחר שעברו קורס????????????????????
רוב בוגרי הקורסים שעוסקים בזה הם באים מכסא ציבורי כל שהוא, החל מרמי''ם הישיבות ועד רבני קהילה, ובד''כ יצא להם להתעסק כך או אחרת בתחום ללא כל הכשרה.יש דבר כזה שנצמדים ליועץ מנוסה זה משהו שגרתי?
כמה עולה שיעורי חונכות זה לפי מפגשים?אלה שבאים מחוץ לתחום לגמרי, יקחו שיעורי חונכות וליווי ממומחים, וככל שישבו איתו יותר יתחברו איתו וישלח אליהם, בדוק.
בכיף, תשאיר מייל אפנה אליך.אין לי אפשרות בפרטי אשמח לקבל מייל. ממש תודה
ברור, וזה המון כסף, מאות ש''ח לפגישה.כמה עולה שיעורי חונכות זה לפי מפגשים?
וכמה זמן צריך את זה?ברור, וזה המון כסף, מאות ש''ח לפגישה.
כל אחד והתעריף שלו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: