לשמור במקפיא או במקרר?עוגה שמתאימה גם לחגים וכדו'
שכבה א:
לאפות ב2 תבניות ח"פ ענקיות:
9 חלבונים. להקציף + 1 וחצי כוס סוכר.
בנפרד לטרוף 9 חלמונים + 3/4 כוס שמן להוסיף לחלבונים ולערבב
להוסיף 2 כוסות קמח + 2 סוכר וניל + 1 א"א לערבב בזהירות.
לשים על נייר אפיה בתבניות ולאפות עד צבע יפה 180
טורט אחד זה הבסיס
את השני מפוררים ומוסיפים לתערובת המומסת הבאה:
3 כפות פודינג וניל
1 כוס מים
1 כף קפה נמס
1 כף יין
1 כוס סוכר
1 מרגרינה
3 כפות תמצית וניל
להמיס
להוסיף את הטורט המפורר
לשטוח על הטורט הראשון ולהקפיא
למעלה
200 גרם שוקולד מריר+ 1 ריץ