אשמח לחוו"ד על התמהיל הבא

הראשיבע

משתמש חדש
שימו לב שמדובר על מליון מאה וצריך רק 990האם זה ממולץ או שמא עדיף את ההצעה הצורפת ממזרחי וכן אם יש לי מה להתמקח במזרחי על זה

קבצים מצורפים

• img20241028_12023063.pdf
    KB 26.3 · צפיות: 7
  • מזרחי.pdf
    KB 25.1 · צפיות: 6
שימו לב שמדובר על מליון מאה וצריך רק 990האם זה ממולץ או שמא עדיף את ההצעה הצורפת ממזרחי וכן אם יש לי מה להתמקח במזרחי על זה
בהחלט שיש מה להתמקח במזרחי ובעיקר על המל"צ , עם שיפור קל כנראה הייתי הולך על מזרחי בגלל הקבוע.
שים לב שאם תיקח את ההצעה של פועלים ותפרע מיד אח"כ חלק מהקבוע (אם זו הכוונה), תשלם עמלת פירעון מוקדם בסכום מכובד כבר עכשיו...

חד וקולע

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
אם אתה יכול לשם את הסכום של פועלים כדאי לקצר תקופה במזרחי ואז יהיה חיסכון ממש משמעותי
2. העוגנים של מל"צ במזרחי מעט יותר נמוכים משאר הבנקים ולכן יש פחות משמעות לזה שהמרווח יותר יקר

חד וקולע

משתמש פעיל
מנוי פרימיום

חד וקולע

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
עמלת היוון משולמת רק כשמחיר הכסף בשעת ההלוואה היה יקר יותר ממחירו בשעת הפירעון מוקדם שאז אם הבנק ימכור היום את הכסף הוא ירוויח פחות.
לכן שפורעים מייד אף פעם אין עמלת היוון [אלא א"כ התעדכן הריבית הממוצעת של בנק ישראל בין ההלואה לפירעון].

במקרה הנוכחי בכלל אין עמלת פירעון מוקדם בגלל שהריבית המוצעת היא פחות מהריבית הממוצעת ורק אם ירד הממוצע מתחת לסף הריבית שקיבל תהיה עמלת פירעון מוקדם.

עמלת היוון משולמת רק כשמחיר הכסף בשעת ההלוואה היה יקר יותר ממחירו בשעת הפירעון מוקדם שאז אם הבנק ימכור היום את הכסף הוא ירוויח פחות.
לכן שפורעים מייד אף פעם אין עמלת היוון [אלא א"כ התעדכן הריבית הממוצעת של בנק ישראל בין ההלואה לפירעון].

במקרה הנוכחי בכלל אין עמלת פירעון מוקדם בגלל שהריבית המוצעת היא פחות מהריבית הממוצעת ורק אם ירד הממוצע מתחת לסף הריבית שקיבל תהיה עמלת פירעון מוקדם.
בהיגיון אתה לחלוטין צודק ואכן הריבית הממוצעת היום ל-30 שנה נמוכה יותר.
מצרף צילומסך מסמארט שם מראה לי כאילו יש עמלה - מעניין למה.
1730113881692.png

נערך לאחרונה ב:

חד וקולע

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
אני מניח שזה בגלל שהגדרת פירעון אחרי שנה ולא אחרי יום
2 הפירעון שכתבת הוא על כל הקל"צ ולא רק על 100 אלף

אני מניח שזה בגלל שהגדרת פירעון אחרי שנה ולא אחרי יום
1 שם הכוונה לחודש.
2 הפירעון שכתבת הוא על כל הקל"צ ולא רק על 100 אלף
נכון. (לא התכוונתי להתייחס לסכום אכן ב100 א' זה יהי' על שליש מהנ"ל - בהודעה ל@הראשיבע לא רשמתי סכום - רק לעצם העניין)

עריכה: קלטתי... בגלל שיש שם כברירת מחדל 'הפחתה מהריבית הממוצעת' של חצי אחוז יוצא בחישוב לפי"ז עמלה מכובדת, כשאני משנה שם ל-0 אכן אין עמלה.

נערך לאחרונה ב:

הראשיבע

משתמש חדש
תודה על התגובות אבל השאלה היא האם כיוון שכרגע במזרחי זה אוחז על 5.0 ובפועלים היות ועדיין לא התעדכן העוגן אלא עד השלישי ושם זה 4.8 ואני גם יכול לפרוע חלק מהקבוע כמו שכתב חד וקולע ובצדק לדעתי א"כ כרגע יש לי מקום לטעון למזרחי ששל פועלים יותר טוב או שלא ...... אני מקווה שזה ברור ולא התלמדנתי כאן מידיי תודה מראש למגיבים אשמח מאוד לתגובות ..

תודה על התגובות אבל השאלה היא האם כיוון שכרגע במזרחי זה אוחז על 5.0 ובפועלים היות ועדיין לא התעדכן העוגן אלא עד השלישי ושם זה 4.8 ואני גם יכול לפרוע חלק מהקבוע כמו שכתב חד וקולע ובצדק לדעתי א"כ כרגע יש לי מקום לטעון למזרחי ששל פועלים יותר טוב או שלא ...... אני מקווה שזה ברור ולא התלמדנתי כאן מידיי תודה מראש למגיבים אשמח מאוד לתגובות ..
אם לא היה מספיק ברור, אז חוזרני בי ואתה יכול לפרוע מיידית ללא עמלה
לגבי לטעון לטפחות וודאי שאתה יכול להיתמם ולנסות להוריד.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  100  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה