מותר לשאול מתי קיבלת ממנו את ההצעה?האם כל ההמצלות פה הם על עבודות נגרות מיוחדים שהוא ביצע?
אני צריכה נגר מעולה ברמת גימור גבוהה מאוד. צביעה בתנור וכ'ו.
האם רהיטי אשל מומלץ?
הוא פשוט נתן לי הצעה בחצי מחיר מנגרים ערביים וזה קצת מחשיד...
שבוע שעברמותר לשאול מתי קיבלת ממנו את ההצעה?
זה יעזור לי מאד!
גם אצלינו הוא מעצמו ביקש להחליף 2 מיטות בגלל שהיה משהו קטן כמעט בלתי נראה שהיה לא כמו הסיכום (לחץ של ערב פסח) אני ויתרתי לו כי זה באמת לא הצדיק החלפה ולא היה לי כח לזה. הוא שלח פעמיים את המזכירה להתקשר לשאול אם זה מכל הלב וכו'.מנסיון אישי של מספר גדול של רהיטים [ארון הזזה, ארון רגיל, מיטות הירייזר, פינת אוכל וכסאות, ועוד]
הוא הכי זול בשוק והכי אמין. אני מכיר מקרה שהוא ספג על חשבונו תיקון ללקוח שלא היה מרוצה. הוא עובד רק עם חברות שנותנות שירות טוב ללקוחות שלהם.
הוא צודק מאד מאד לגבי האם די אף!אנחנו העדפנו ללכת למקום שהגיע יותר מהר אז פשוט תוודאו איתם לגבי הזמינות כי חוץ מזה הם באמת זולים.
כי היה שלב שהם ענו ולא ענו היינו כין שמים לארץ שבוע אחרי שבחרנו כבר.
ועוד נקודה שהוא הסביר לנו שאין ארון הזזה סנדוויץ' והכי טוב זה אם די אף מבירור של חנויות טובות זה טענה לא כ"כ נכונה
והראיה שבחנויות הטובות כן נותנות ארון הזזה עם אחריות ,לכן לבדוק גם את הנושא הזה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: