דרוש מידע אשל רהיטים -איך הם מבחינת איכות ואחריות?

מצב
הנושא נעול.

מלכה S

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
המלצות*

estyr

משתמש מקצוען
האם כל ההמצלות פה הם על עבודות נגרות מיוחדים שהוא ביצע?
אני צריכה נגר מעולה ברמת גימור גבוהה מאוד. צביעה בתנור וכ'ו.
האם רהיטי אשל מומלץ?
הוא פשוט נתן לי הצעה בחצי מחיר מנגרים ערביים וזה קצת מחשיד...
מותר לשאול מתי קיבלת ממנו את ההצעה?
זה יעזור לי מאד!

HILEL1

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
מנסיון אישי של מספר גדול של רהיטים [ארון הזזה, ארון רגיל, מיטות הירייזר, פינת אוכל וכסאות, ועוד]
הוא הכי זול בשוק והכי אמין. אני מכיר מקרה שהוא ספג על חשבונו תיקון ללקוח שלא היה מרוצה. הוא עובד רק עם חברות שנותנות שירות טוב ללקוחות שלהם.

מלכה S

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
מותר לשאול מתי קיבלת ממנו את ההצעה?
זה יעזור לי מאד!
שבוע שעבר
בגדול הם הרחיבו את שירותי המשרד ויש שםכרגע 4 מזכירות ככה שהם עונים מיד
צריך לקבוע פגישה עם בעל החנות והוא נותן הצעת מחיר

rivkiy

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
מנסיון אישי של מספר גדול של רהיטים [ארון הזזה, ארון רגיל, מיטות הירייזר, פינת אוכל וכסאות, ועוד]
הוא הכי זול בשוק והכי אמין. אני מכיר מקרה שהוא ספג על חשבונו תיקון ללקוח שלא היה מרוצה. הוא עובד רק עם חברות שנותנות שירות טוב ללקוחות שלהם.
גם אצלינו הוא מעצמו ביקש להחליף 2 מיטות בגלל שהיה משהו קטן כמעט בלתי נראה שהיה לא כמו הסיכום (לחץ של ערב פסח) אני ויתרתי לו כי זה באמת לא הצדיק החלפה ולא היה לי כח לזה. הוא שלח פעמיים את המזכירה להתקשר לשאול אם זה מכל הלב וכו'.
אגב המיטות הנ"ל גיסות שלי עשו בדיוק אותם מיטות בכמעט פי 2 מחיר ממה שאני שילמתי עבודה משולמת.

אמא של מיכלי

משתמש רשום
עיצוב ואדריכלות פנים
אנחנו העדפנו ללכת למקום שהגיע יותר מהר אז פשוט תוודאו איתם לגבי הזמינות כי חוץ מזה הם באמת זולים.
כי היה שלב שהם ענו ולא ענו היינו כין שמים לארץ שבוע אחרי שבחרנו כבר.
ועוד נקודה שהוא הסביר לנו שאין ארון הזזה סנדוויץ' והכי טוב זה אם די אף מבירור של חנויות טובות זה טענה לא כ"כ נכונה
והראיה שבחנויות הטובות כן נותנות ארון הזזה עם אחריות ,לכן לבדוק גם את הנושא הזה.
הוא צודק מאד מאד לגבי האם די אף!
לעומת כל הרהיטים,
בארון הזזה לא מומלץ סנדוויץ'.
סנדוויץ' בשינויי טמפרטורה מתכווץ ומתרחב יותר מMDF
מה שיוצר בעיות בד"כ בארון הזזה עם המסילה....
אם זה ארון הזזה לבית שכור- אז אולי עדיין רצוי סנדוויץ' שיהיה קל לפרק
אבל תמיד MDF לבית שלכם עדיף בארון הזזה.....

ואני לא מכירה את אשל אישית,
רק דרך התכתבויות כאן ובעוד מקום.
פונה אליהם עכשיו להצעת מחיר בעקבות מה שכתבו כאן...

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה