קריאת תהילים משותפת
תהילים יחד - כל אחד מקבל פרק אחר, וביחד משלימים קריאת ספרי תהילים
new.tehilimyahad.com
אמרתי!קריאת תהילים משותפת
תהילים יחד - כל אחד מקבל פרק אחר, וביחד משלימים קריאת ספרי תהיליםnew.tehilimyahad.com
הרבנית נפטרה לפני שלוש שנים במקרה.ברוך דיין האמת הרבנית צפורה אשתו הצדיקה של הרב דוד בצרי שליט"א,
הייתה אתמול במצב בריאותי קשה ביותר, עם קשיי נשימה.
היא התקשתה לישון.
בכל זאת אתמול בשעות הצהריים, היא נרדמה לארבע שעות רצופות.
אחרי שהתעוררה, סיפרה שהיא הייתה למעלה, וראתה שישנם בשמיים ויכוחים גדולים בין הצדיקים ובין המלאכים.
הצדיקים ביקשו מהקב"ה לגאול מייד את ישראל, בעוד שהייתה התנגדות מצד המלאכים.
היא סיפרה שהיה רעש גדול, והיא קבלה רשות מהצדיקים לרדת ולספר לעם ישראל מה שמתרחש שם.
כך אמרו לה:
רדי למטה ובקשי שכל היהודיים יהיו באחדות ובאהבה, וכך תבוא הגאולה עכשיו.
הרב שלמה בצרי שליט"א מבקש
מכל אחד ואחת מאיתנו לקחת על עצמו להיות מעכשיו יותר באחדות, לחשוב חיובי אחד על השני. עם הרבה חום ואהבה בינינו .
הרב בקש לפרסם
המסר לכל עם ישראל.
אשתו הצדיקה הלכה לעולמה למחרת בבוקר. תנצב"ה.
לשתףףףף
| כיכר השבת | ט"ו בניסן | 09.04.20ברוך דיין האמת הרבנית צפורה אשתו הצדיקה של הרב דוד בצרי שליט"א,
הייתה אתמול במצב בריאותי קשה ביותר, עם קשיי נשימה.
היא התקשתה לישון.
בכל זאת אתמול בשעות הצהריים, היא נרדמה לארבע שעות רצופות.
אחרי שהתעוררה, סיפרה שהיא הייתה למעלה, וראתה שישנם בשמיים ויכוחים גדולים בין הצדיקים ובין המלאכים.
הצדיקים ביקשו מהקב"ה לגאול מייד את ישראל, בעוד שהייתה התנגדות מצד המלאכים.
היא סיפרה שהיה רעש גדול, והיא קבלה רשות מהצדיקים לרדת ולספר לעם ישראל מה שמתרחש שם.
כך אמרו לה:
רדי למטה ובקשי שכל היהודיים יהיו באחדות ובאהבה, וכך תבוא הגאולה עכשיו.
הרב שלמה בצרי שליט"א מבקש
מכל אחד ואחת מאיתנו לקחת על עצמו להיות מעכשיו יותר באחדות, לחשוב חיובי אחד על השני. עם הרבה חום ואהבה בינינו .
הרב בקש לפרסם
המסר לכל עם ישראל.
אשתו הצדיקה הלכה לעולמה למחרת בבוקר. תנצב"ה.
לשתףףףף
חיזקת מאוד!!!!!!!!! כולנו יודעות כמה זה קשה!! אשרייךולא חשבתי לשתף
רק אולי שבעקבות זה יהיה עוד חיזוק.
זרקתי עכשיו חצאית שלי מזארא, (הכי יפה שלי : ) ב"ה אין לי חצאיות קצרות בכלל, אבל הצבע שלה בולט, ומול ה' אני יודעת שהיא לא בסדר. אפילו שהיא אורך מידי ולא צמודה.
זה אחרי שאני שומעת ורואה דברים מזעזים וגיבורים שנלחמים, מי שיש לה בגד שהיא אוהבת יודעת בדיוק מה זה לקחת אותו ופשוט לזרוק. אז אולי זו לא גבורה אבל זה קשה לי בטרוף.
שזה יהיה הקושי שלי במלחמה הזו.
אולי צריך לעשות 2 עיתים לתפילת מנחה המונית, אחת מוקדמת והשניה מאוחר יותר???מעבירה
אחרי אתמול חוזרים שוב !!
בנותתתתתתתתתתתת בוא נעשה מיזם מטורף שירעיד את השמיםםםםם
בשעה 14:30 קמות כל בנות ישראל לתפילת מנחההה שנקרעע את השמיםםם
המצב קשההה ולא מספרייםםם כדי לא להלחיץץץץ חייייב לקרועע את השמים בתפילותתת
כל אחת שתעביר בכל הקבוצות שלהה בשעה 14:30 כולם מנחה תפיצו בקבוצות בוואצאפים סטטוסים כל מה שאפשררר פליזזז!!!!!!!
עוד 10 דקות!! יאללה כולם מסוגלות!!!!!!!!
אולי צריך לעשות 2 עיתים לתפילת מנחה המונית, אחת מוקדמת והשניה מאוחר יותר???
הפצנה | בשעה 17:40 תפילת מנחה רבתית!
אלפי נשים ובחורות תתפלנה בזמן אחד לאבינו שבשמים לקרוע את רוע גזר דינינו ונקוה שיתקיים בנו עננו בזכות תפילת מנחה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: