אשכול שימושי לגבאי בית-כנסת

רוצה עוד

משתמש חדש
יש פורום במייל לגבאים עם כל המידע הנדרש דיונים מודעות והודעות
ניתן להצטרף אליו בשליחת מייל למנהל

לא יודע אם מותר לפרסם את הפרטים
אפשר באישי

הרוק

משתמש צעיר

אפשר באישי
אין לי אישי
אשמח אם תוכלי לשלוח לי מייל עם הפרטים לZ0527668044...

יוסף10

משתמש צעיר
אוטומציה עסקית

אפשר באישי
אם תוכל לשלוח לי 7673310 שטרודל גמייל
תודה

שלמעלע

משתמש חדש
המשתמש נחסם

אני גבאי בית כנסת והיתי צריך לעשות שמה ארון קודש התחלתי לברר מחירים ופשוט לא ידעתי מע לעשות כי לא הייתי יכול לעמוד בזה ואז בהשגחה פרטית מצאתי משהו שמתעסק עם זה במחיר פחות זול מחצי מחיר שהסוכנים ביקשו ממנו על אותו אדריכלות של ארון קודש שרציתי להזמין עם אותו חוזק [ עץ מאגוני למי שמבין בעצים ] כולל אחריות

לתועלת העניין רציתי לפרסם את זה מאחר שלי זה היה נס והצלה חשבתי אולי לעוד משהו יהיה מזה תועלת המייל שלו זה

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

בברכת

להגדיל תורה ולהאדירה

שלמעלע

משתמש חדש
המשתמש נחסם

אני גבאי בית כנסת והיתי צריך לעשות שמה ארון קודש התחלתי לברר מחירים ופשוט לא ידעתי מע לעשות כי לא הייתי יכול לעמוד בזה ואז בהשגחה פרטית מצאתי משהו שמתעסק עם זה במחיר פחות זול מחצי מחיר שהסוכנים ביקשו ממנו על אותו אדריכלות של ארון קודש שרציתי להזמין עם אותו חוזק [ עץ מאגוני למי שמבין בעצים ] כולל אחריות

לתועלת העניין רציתי לפרסם את זה מאחר שלי זה היה נס והצלה חשבתי אולי לעוד משהו יהיה מזה תועלת המייל שלו זה

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

בברכת

להגדיל תורה ולהאדירה

שלמעלע

משתמש חדש
המשתמש נחסם
הכתובת מייל אתם יכולים למצוא באתר רשות הרבים בכותרת ארונות קודש עם סבסוד מיוחד

שלמעלע

משתמש חדש
המשתמש נחסם
שלט הנצחה נר למאור לשנת תשפג ותחילת תשפד השלט בנוי בצורה שכל הקובייה עם מלל הקשור לאותו שבת שיכל לשכנע את התורם דווקא שבת זו. למעשה אפשר להדביק מדבקה לבנה (העיקר לא שקוף) עם שם התורם על כל המלל ולהשאיר רק את הפרשה.
ומצד השלט, בכל שבוע להדפיס מחדש שלט עם ההקדשה של התורם.
זה נראה קטן אך בהגדלה זה יוצא מצויין כל אחד לפני ההדפסה ישאל בדפוס כמה גדול אפשר להדפיס והשלט יישאר עדיין חד עין.
באם מצאתם טעות אשמח לתקן.
ניתן להעביר למעוניינים
איך אני יכול להמיר פידי אף לוורד תודה רבה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה