אין לי אישייש פורום במייל לגבאים עם כל המידע הנדרש דיונים מודעות והודעות
ניתן להצטרף אליו בשליחת מייל למנהל
לא יודע אם מותר לפרסם את הפרטים
אפשר באישי
זקוק ביותר לפורום איך נכנסים?יש פורום במייל לגבאים עם כל המידע הנדרש דיונים מודעות והודעות
אפשר באישי
אם תוכל לשלוח לי 7673310 שטרודל גמייליש פורום במייל לגבאים עם כל המידע הנדרש דיונים מודעות והודעות
אפשר באישי
אני גבאי בית כנסת והיתי צריך לעשות שמה ארון קודש התחלתי לברר מחירים ופשוט לא ידעתי מע לעשות כי לא הייתי יכול לעמוד בזה ואז בהשגחה פרטית מצאתי משהו שמתעסק עם זה במחיר פחות זול מחצי מחיר שהסוכנים ביקשו ממנו על אותו אדריכלות של ארון קודש שרציתי להזמין עם אותו חוזק [ עץ מאגוני למי שמבין בעצים ] כולל אחריות
לתועלת העניין רציתי לפרסם את זה מאחר שלי זה היה נס והצלה חשבתי אולי לעוד משהו יהיה מזה תועלת המייל שלו זה
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
בברכת
להגדיל תורה ולהאדירה
איך אני יכול להמיר פידי אף לוורד תודה רבהשלט הנצחה נר למאור לשנת תשפג ותחילת תשפד השלט בנוי בצורה שכל הקובייה עם מלל הקשור לאותו שבת שיכל לשכנע את התורם דווקא שבת זו. למעשה אפשר להדביק מדבקה לבנה (העיקר לא שקוף) עם שם התורם על כל המלל ולהשאיר רק את הפרשה.
ומצד השלט, בכל שבוע להדפיס מחדש שלט עם ההקדשה של התורם.
זה נראה קטן אך בהגדלה זה יוצא מצויין כל אחד לפני ההדפסה ישאל בדפוס כמה גדול אפשר להדפיס והשלט יישאר עדיין חד עין.
באם מצאתם טעות אשמח לתקן.
ניתן להעביר למעוניינים
דחוף!!!!!יש פורום במייל לגבאים עם כל המידע הנדרש דיונים מודעות והודעות
אפשר באישי
נביא ישעיהו חדש בהזדמנות 0527624468אנו מחפשים נואשות אחר "בעל קורא" ל"שבועות" (בירושלים עם מגילת רות)
איך משיגים???
בתודה מראש!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: