האם אתם יודעים מה הסיסמא עבור השידור חי מהמעמד בבני ברק?
מצטרפת.
למישהו יש מושג?
האם אתם יודעים מה הסיסמא עבור השידור חי מהמעמד בבני ברק?
חסום בנטפרירדיו קול ברמהבשידור חי עכשיו: כדאי הוא 12 - הבמה המרכזית של קול ברמה בציון הקדוש במירון
כדאי הוא 12 - הבמה המרכזית של קול ברמה בציון הקדוש במירון
------------------------------רדיו קול ברמה92.1 | 104.3 | 105.7www.kol-barama.co.ilwww.youtube.com
תלחץ על הריבוע בצד ימין למטהביוטיוב יש אפשרות לעשות מסך מלא על כל מסך המחשב?
אני בעדאפשר לבקש מהם שיעשו יותר זום על האנשים ופחות על הבמה..?
לא חסום צריכים לשלוח בקשה לפתוחחסום בנטפרי
81788מה בסוף יש הדלקה בב"ב יש קישור או סיסמה להיכנס
חסום בנטפרי, מי מגיש בקשה זריזה?81788
יש מצב שעוד שבועיים תודי לה' שלא היית שם...כשאני רואה מי נמצא בקהל במירון אני מבינה שעם עוד טיפה לחץ כנראה גם אני הייתי יכולה להיות שם...
תכל'ס, כולנו בקניות נמצאים בצפיפות דומה...יש מצב שעוד שבועיים תודי לה' שלא היית שם...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: