פתחה.שפתח
למה למען השם אין באשכול הזה אף ציור אחד??
באותו זמן שאמרתי באמת התחלתי.. ואז האף לא יצא בכלל כמו בדימיון אז עצרתי והבטחתי לעצמי להתחיל חדש..אני אתן לכם עצה טובה ... זה לא חייב להיות רק פרצופים ... אתם יכולים לצייר כל מני דברים קשורים כמו למשל אופנוע אקדחים רובים או אונת כבד ... ולהבדיל : בקבוקי תינוק בסוף זה יתמלא בעזרת ה' רק צריך אומץ ( לי בכל אופן אין )
דרך אגב מימימו את לא אמרת שאת רוצה לצייר את אייל ?? אולי תקפצי למים ראשונה !!
ת’אמת שגם אני פחות או יותר...ציור מהממםם!!
האמת, דמיינתי אותו אחרת לגמרי..
אבל ככה בדיוק דמיינתי את אלייייי
תודהציור מהממםם!!
האמת, דמיינתי אותו אחרת לגמרי..
אבל ככה בדיוק דמיינתי את אלייייי
ת’אמת שגם אני פחות או יותר...
צריך רק להוביף כמה צלקות...
בדיוק ככה... לצייר את אייל זה משימה שרק אייל יכול לעמוד בה...@מימימו ציור מאד יפה! אבל אייל זה לא (בעייני)
בכללי נראה לי לצייר את אייל זה משימה בלתי אפשרית...
אני יכולה למסור לך איך הוא נראה לפרטי פרטים, ואז יבואו כמה מעריצות של אייל ויכחישו נמרצות.
איפה אייל שיצייר את עצמו??
@מימימו ציור מאד יפה! אבל אייל זה לא (בעייני)
בכללי נראה לי לצייר את אייל זה משימה בלתי אפשרית...
אני יכולה למסור לך איך הוא נראה לפרטי פרטים, ואז יבואו כמה מעריצות של אייל ויכחישו נמרצות.
איפה אייל שיצייר את עצמו??
חופשיייבדיוק ככה... לצייר את אייל זה משימה שרק אייל יכול לעמוד בה...
חופשייי
אין פה עוד כמה ניקים שיעלו ציורים?? מסקרן אותי לראות איך אחרים מדמיינים...
אני מדמיינת אותו רזה שזוף שרירי (לא בהגזמה)עצמות לחיים גבוהות טיפה בלורית ישראלית קצת זיפים מבט חצי מבודח חצי רציני בעיניים, מצח גבוה, חולצות מכופתרות צבעוניות ומכנסי גינס/גינס שחור וצלקת טיפה ארוכה במצ בצד שמאל שגולשת עד גובה העין וצלקת קטנה סנטר...
מעלה בגללך, @אנטיפטרוס , צודקת.נו חבר'ה קדימה, תלמדו ממני, שימו אטמי אזניים, נשימה עמוקה, ו-לקפוץ!!!
המים קרים. זהירות. תנו לפאן שלכם להתפרעעעע....שימו פס על העולם. יהיו כאלה שיאהבו, אבל יהיו פי עשר שלא יאהבו... רק להתכונן נפשית מראש...
מבטיחה בל"נ להעלות ניסיון חוזר לאייל גלבוע,במידה ויהיה... ברוח התיקונים הנכונים (היו הרבה לא מדויקים... למשל ההצעה לעיניים תכולות ושיער בלונדיני... נו באמת) שהוצעו באשכול של הציור שהעליתי...
מי זה ראשיד?? לא זכור לי אחד כזה..האחד הוא ראשיד והשני תחליטו אתם (שימו לב שזה אותה דמות בשני סגנונות)
מדם קרמי זה ראשיד?? לא זכור לי אחד כזה..
או שהוא מדם קר?
לא קניתי עדיין
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: