ולמה לא פיקדון בריבית קבועה?לטווח קצר עדיף פקדון צמוד למדד
עדיף לקבל ביטוח מפני אינפלציה.ולמה לא פיקדון בריבית קבועה?
לא נכנס לנושא מה מומלץאיזה קרן כספית מומלצת?
יש עוד אחת -יש רק קרן כספית אחת כשרה?
הכי מומלץ זה לעשות את זה לא בבנק אלא בהשקעה הרבה הרבה יותר רווחית, שהיא תהיה גם בסיכון אפסי ובהתאמה לנתונים הספציפיים שלכם.אני מעונין לפתוח פיקדון בבנק עם הפקדה קבועה חודשית ע"ס 200-300 ש"ח לכ15-20 שנים. עם קצת נקודות יציאה בדרך. מישהו יודע איפה הכי מומלץ?? והאם אני צריך לנהל באותו בנק גם את העו"ש שלי?
הבעיה היא אפס הבנה בנושא. אם יש למישהו שם ספציפי של קופה ופרטים מדויקים. אשמח ממש.הכי מומלץ זה לעשות את זה לא בבנק אלא בהשקעה הרבה הרבה יותר רווחית, שהיא תהיה גם בסיכון אפסי ובהתאמה לנתונים הספציפיים שלכם.
יש לך את @מקצועי בלבד ואת @השקעות R הון .הבעיה היא אפס הבנה בנושא. אם יש למישהו שם ספציפי של קופה ופרטים מדויקים. אשמח ממש.
או אולי מספר של סוכן ביטוח שניתן לסמוך עליו.
הפתרון בבנק הוא הפשטות אבל אם יש למישהו המלצה מסודרת אשמח ממש.
תודה. אבל מובר על השקעה לטווח ארוך מאד ולכן כרגע מה שחשוב לי זה כמובן תשואות טובות אבל דמי ניהול ואחוז מהפרשה נזולים.יש לך את @מקצועי בלבד ואת @השקעות R הון .
כמובן שכמדובר על ייעוץ פרטני ממש בהתאם לנתונים האישיים - זה בתשלום.
בתור אחת שלא מזמן היתה עם אפס הבנה בנושא ממליצה מאוד להשתתף בקורס החינמי של r הון.הבעיה היא אפס הבנה בנושא. אם יש למישהו שם ספציפי של קופה ופרטים מדויקים. אשמח ממש.
או אולי מספר של סוכן ביטוח שניתן לסמוך עליו.
הפתרון בבנק הוא הפשטות אבל אם יש למישהו המלצה מסודרת אשמח ממש.
אין משהו יותר משתלם הבנק תמיד מרוויח אותו דבר ומתמחר לפי התחזית300K לא של המקקים
רוצה להכניס לפיקדון קצר עד 3 חודשים עם תחנת יציאה
הגעתי לשלב בו צריך לבחור סוג ריבית
מה הכי משתלם ומה ההבדל ביניהם?
קבועה לא צמודה
קבועה צמודת מדד
משתנה
אשמח לשמוע מכם.
תודה
קבועה צמודת מדד
שאלה דחופה לי,לטעמי זה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: