שם למשרד יח"צ:
כרפס
יח"צ
משרד הפרסומאים 'כרפס את יח"צ'.
כרפס - יח''צ
בחיים האמתיים זה קנס של בין 50 ל100 אלף ש"ח, אולי במקרה ספציפי זה לא היה קנס, היות והוא צירוף מילים שיתכן ואינם מעוגנים בחוק כיצירה.ואם כתבו את זה לפני.
אז...
אגב קשה באמת לעקוב אחרי כל מה שכתבו לפני...בחיים האמתיים זה קנס של בין 50 ל100 אלף ש"ח, אולי במקרה ספציפי זה לא היה קנס, היות והוא צירוף מילים שיתכן ואינם מעוגנים בחוק כיצירה
השתגעת? מה נראלך? שכל רעיון חדש שנפל ברעיוני אני צריך לחפור בכל העולם לוודא שאין עוד אחד בשילהי קוסטה-ריקה שכבר כתב את הרעיון בפאנלי הקיר שלו בפייסבוק... ואם לא אסתכן ב 50 אלף שקל קנס?...בחיים האמתיים זה קנס של בין 50 ל100 אלף ש"ח, אולי במקרה ספציפי זה לא היה קנס, היות והוא צירוף מילים שיתכן ואינם מעוגנים בחוק כיצירה.
הכל טובהשתגעת? מה נראלך? שכל רעיון חדש שנפל ברעיוני אני צריך לחפור בכל העולם לוודא שאין עוד אחד בשילהי קוסטה-ריקה שכבר כתב את הרעיון בפאנלי הקיר שלו בפייסבוק... ואם לא אסתכן ב 50 אלף שקל קנס?...
יש בזה הרבה כללים ע"ע הכתבה המצויינת של מ. פרצמן https://www.prog.co.il/threads/קרדיט-אבק-הגזל.575827/השתגעת? מה נראלך? שכל רעיון חדש שנפל ברעיוני אני צריך לחפור בכל העולם לוודא שאין עוד אחד בשילהי קוסטה-ריקה שכבר כתב את הרעיון בפאנלי הקיר שלו בפייסבוק... ואם לא אסתכן ב 50 אלף שקל קנס?...
הכתבה מדברת על העתקה, והוא מדבר על רעיון חדש שנפל במוחו.יש בזה הרבה כללים ע"ע הכתבה המצויינת של מ. פרצמן https://www.prog.co.il/threads/קרדיט-אבק-הגזל.575827/
כמו פילפוליטקה...טריוויית קליקרים על פוליטיקה:
'פוליטיקליק'
לכתוב את המילה הזאת - זה אפשרי,איך יקראו למדורי האיורים של יוני, אבישי חן...
'פוליטיקריקטורה'...
הבטחתי אתמול סיפור...לכתוב את המילה הזאת - זה אפשרי,
לקרוא זה כבר סיפור...
עוד בה@משך...
כנסו ל'אודות' שלי - הסטטוס היומי של 'שמיל'.
מחר יופיע גם כאן.
בתוספת סיפורון... בקיצור שווה לבוא מחר.
וטריווית קליקרים על פוליטקה "מעודנת":טריוויית קליקרים על פוליטיקה:
'פוליטיקליק'
או שעלה.הכתבה מדברת על העתקה, והוא מדבר על רעיון חדש שנפל במוחו.
מתכוונת לשמאלנים.... הכל אצלם נאור רק השניים לא...פוליטקה "מעודנת
טריוויית קליקרים על פוליטיקה:
'פוליטיקליק'
כמו פילפוליטקה...
איך יקראו למדורי האיורים של יוני, אבישי חן...
'פוליטיקריקטורה'...
וטריוויית קליקרים על קריקטורה פוליטית מפולפלת ומעודנת:וטריווית קליקרים על פוליטקה "מעודנת":
פוליטיקליק-קורקט
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: