אני בחיים לא אבין את המשפט: הלכו לי הרגליים... מה, זה לא התפקיד שלהן???לאור ההתייקרות המתוכננת במחירי הנסיעה בתח"צ:
"לנסוע באוטובוס זה לא הולך ברגל.."
סתם כך: הבן אדם מוליך את הרגליים או הרגליים מוליכים אותו....?אני בחיים לא אבין את המשפט: הלכו לי הרגליים... מה, זה לא התפקיד שלהן???
דרב'ה איז ווס?"מיר נעמען דא אן מיט גרויס שפאט דעם נידערגעשעצטער קריים מיניסטער, וואס זיינע פריינד קומען פון מיסט, ארבעטן מיט שמוציגע מענטשן או גייען אין מיסט - מיסטער בענעט!"
מיט גרויס שפעט?מיט גרויס שפאט
אגיחצי נויישט טינציירמיט גרויס שפעט?
עזוב, אני במקומך הייתי תופס ת'רגליים בשתי ידיים.. ובורח!אני בחיים לא אבין את המשפט: הלכו לי הרגליים... מה, זה לא התפקיד שלהן???
זה מה שעושה גנב שגונב גאלע.עזוב, אני במקומך הייתי תופס ת'רגליים בשתי ידיים.. ובורח!
ע"ז נאמר ''הוצאות שבת חוזרות על עצמם מדי שבת בשבת''...אם אני קונה כל שבוע אותם הדברים לשבת
האם זה נחשב ל'הוצאות שבת חוזרות'??
אחרי שפיזזתי וכתבתי הבנתי שזה פחות מתאיםמה העוקץ?
מישהו(כנראה קטן אמונה) אמר לי פעם שאצלו גם הצ'ק חוזרהוצאות שבת חוזרות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: