ושל סיריוסאיזה ציורים!!! עונג לעיניים, תאווה לידיים!לפעמים אני רוצה להאמין שביקום מקביל אני יודעת לצייר..
יש למישהו ציור של התאומים וויזלי?
בין הדמויות האהובות עלי בסדרה..
ושל סיריוסאיזה ציורים!!! עונג לעיניים, תאווה לידיים!לפעמים אני רוצה להאמין שביקום מקביל אני יודעת לצייר..
יש למישהו ציור של התאומים וויזלי?
בין הדמויות האהובות עלי בסדרה..
תעשי עוד כאלה טובים של הארי הרמיוני רון גיני פליזזזזז את אלופהההדיוקן של דוד ורנון ועוד סתם שרבוטים שקשורים לספר.
הקפיצו את הנושא אז נזכרתי בזה..צפה בקובץ המצורף 634991צפה בקובץ המצורף 634992
לא ....בבקשה
כאן זה אחרי שהוא הכיר את הארי....לא ....
סיריוס אמור להיות הרבה יותר פרוע .. ..
למה מה, הארי היה יותר מסודר ממנו ????כאן זה אחרי שהוא הכיר את הארי....
אז הוא צריך להיות עוד יותר פרוע...כאן זה אחרי שהוא הכיר את הארי....
לא חושבת שזה טוב לצייר מתים... שלא נפגע בכבודו של דמבלדור אבל יאלה ציירו עודמה איתי?
אלף לייקים! יאללה תעלו עוד! פליזזזזזה אחרי הוא פגש את הארי והוא גר בכיכר גרימולד
שם הוא ממש מסודר - כמו בציור....
יאללה תעלו עוד ציורים.
.רון והרמיוני!!! כזה אמיתי!
ככה בדיוק דמיינתי את זה!
רון והרמיוני!!! כזה אמיתי!
ככה בדיוק דמיינתי את זה!
בלי פטפטת.
וואי אבל באמת אתם מוכשרים כל אחד יותר מהשני!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: