זו לא מהדורה חדשה, סה"כ הוצאת ספרים אחרת... של BLUMSBERY ולא של SCHOLASTICואי שמעו יש כריכה נדירה למהדורה החדשה של הארי פוטר באנגלית
עם ציורים נדירים על הכריכה
רוצים שאעלה לפה?
זה נחשב כעומד בכללי האשכול?
לא עלה...טויבבב הרבה זמן לא העליתי לאתר פה ציוריםR](גילוי נאות גם הרבה זמן לא ציירתי)
אז היום תפסתי את העיפרון וציירתי את הארי, לא משנה כמה ניסיתי לשנות ולתקן האף יצא מזעזע אז תסלחו לי עליו...
אשמח מאוד לביקורות!!
מימימו חתיכת מטורפפפפת !טויבבב הרבה זמן לא העליתי לאתר פה ציוריםR](גילוי נאות גם הרבה זמן לא ציירתי)
אז היום תפסתי את העיפרון וציירתי את הארי, לא משנה כמה ניסיתי לשנות ולתקן האף יצא מזעזע אז תסלחו לי עליו...
אשמח מאוד לביקורות!!
ואו מטורףטויבבב הרבה זמן לא העליתי לאתר פה ציוריםR](גילוי נאות גם הרבה זמן לא ציירתי)
אשמח מאוד לביקורות!!
הציור הכי מושלם שראיתי,
תודה רבה !!! זה מאוד מחמיא ( נותן חשק לקחת את הטושים ולצייר עוד )הציור הכי מושלם שראיתי,
אני ממש ממש ממש אוהבת את הציורים שלך!!!!
ואי מטורף!מלא זמן לא יצא לי לצייר הארי פוטר, אז אמרתי יאללה, וישבתי לקשקש.
אז הכנסתי באויבים הנצחיים קצת חיים משלי
צפה בקובץ המצורף 1130764
אפשר PDF? חסום...מלא זמן לא יצא לי לצייר הארי פוטר, אז אמרתי יאללה, וישבתי לקשקש.
צפה בקובץ המצורף 1130764
בשמחה!אפשר PDF? חסום...
אהבתי מאד!בשמחה!
חמוד שבחמודים.בשמחה!
נראה תמונה, אבל היום אי אפשר לדעת...חמוד שבחמודים.
האם מה שממנו העתקת זה תמונה או ציור?
תמונהחמוד שבחמודים.
האם מה שממנו העתקת זה תמונה או ציור?
לא אמיתי !!! אין דברים כאלהמלא זמן לא יצא לי לצייר הארי פוטר, אז אמרתי יאללה, וישבתי לקשקש.
צפה בקובץ המצורף 1130764
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: