יש למשהו את העטיפה של האלבום החדש של מרדכי שפירו?
נו אין לאף אחד את החוברת ???
רעיון יפה, אבל הלוואי ויש לי מאגרים, אני לא מחוברת כמוכם לכול הקבוצות.........לכבוד עמוד 33 של האשכול, ולאור הבקשות לעטיפות אלבומים חדשים וגם ישנים.
חשבתי על רעיון של פתיחת תיקייה בגוגל דרייב, מסודרת לפי זמרים.
ושכל אחד ישתדל להעלות את העטיפות שיש לו, לפחות את חלקם.
אני חושב שאם יהיו הרבה שיתנדבו, וכל אחד יתרום אפי' קצת, יחד נוכל להקים מאגר גדול מאוד.
מה אומרים?
האם תשתתפו?
מצפה לתגובותיכם...
מספיק שמאה אנשים מעלים כל אחד 3 עטיפות שבמקרה יש לו.רעיון יפה, אבל הלוואי ויש לי מאגרים, אני לא מחוברת כמוכם לכול הקבוצות.........
אין לאף אחד?...החוברת של שלום למר - the perfect dream בבקשה
רעיון בומבסטי אני בעדלכבוד עמוד 33 של האשכול, ולאור הבקשות לעטיפות אלבומים חדשים וגם ישנים.
חשבתי על רעיון של פתיחת תיקייה בגוגל דרייב, מסודרת לפי זמרים.
ושכל אחד ישתדל להעלות את העטיפות שיש לו, לפחות את חלקם.
אני חושב שאם יהיו הרבה שיתנדבו, וכל אחד יתרום אפי' קצת, יחד נוכל להקים מאגר גדול מאוד.
מה אומרים?
האם תשתתפו?
מצפה לתגובותיכם...
בבקשהיש למישהו?
מצטרפת לבקשההחוברת של שלום למר - the perfect dream בבקשה
למה לא לכאן?האם יש בכלל את החוברת של שבתדיג עם אפשרי לשלוח למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
זכויות יוצרים בקושי את הדיסק הצליחו לפרוץלמה לא לכאן?
החוברת יש לזה זכויות יוצרים ואם התכוונתם לעטיפה אז זה כאן:האם יש בכלל את החוברת של שבתדיג עם אפשרי לשלוח למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: